Cel mai mare secret al Andreei Marin a ieșit la iveală. Mărturisirea impresionantă a vedetei

Diana Radu 08.07.2020, 10:20
Cel mai mare secret al Andreei Marin a ieșit la iveală. Mărturisirea impresionantă a vedetei

Andreea Marin este cunoscută pentru nenumăratele fapte de caritate în care se implică. Recent, vedeta le-a prezentat fanilor dovada pe pagina sa de Facebook că se implică nu numai sufletește, ci și numerar în ajutorarea semenilor săi.

Andreea Marin, mărturisire impresionantă: „Eu donez în fiecare lună”

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că donează în fiecare lună pentru mai multe fundații, inclusiv pentru cea construită de ea „Prețuiește viața”. Motivul pentru care Andreeea Marin a făcut public acest lucru, potrivit ei, nu este pentru a se lăuda, ci pentru a-i încuraja și pe ceilalți să-i urmeze exemplul.

„Eu donez în fiecare lună pentru aceste cauze. În plus, pun umărul zi de zi la binele construit de Fundația Prețuiește Viața, născută ca un „mulțumesc” pentru darul primit de la Dumnezeu, fiica mea. Nu e o laudă, ci un îndemn: alege și tu povesti de viață care vibrează în inima ta și donează! Ce faci cu 4 euro mai bun decât să sprijini o viață?
Dă înapoi din ceea ce primești și clădești prin munca ta, nu e nevoie de mult, gestul de omenie contează! Fii Om, arată că-ți pasă, pune umărul la binele lumii în care trăim. Buna dimineața, prețuiește viața!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

andreea marin, secret, donatie
Andreea Marin, mărturisire impresionantă: „Eu donez în fiecare lună”

„Zâna” escapadă în plină pandemie

Andreea Marin a ales să plece departe de țara noastră, în plină pandemie, pentru o excursie memorabilă. Vedeta a ales ca destinație Croația, Dubrovnik, unde s-a bucurat din plin de orașul pe care l-a vizitat împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Pe parcursul zilelor petrecute în vacanță, bruneta și-a ținut la curent fanii în mediul online cu imagini din locurile pe care le-a vizitat, precum și cu ce ținute și accesorii a purtat.

„Săptămâna trecută, îndrăgostită de Dubrovnik. O țară minunată, Croația! Vă voi spune povestea ei, una nouă în aceste vremuri pandemice. Cea mai bună alegere pentru vacanța noastră, suntem foarte fericiți cu ea! De neuitat!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe