Cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță. Toată lumea a fost surprinsă, are legătură cu familia formată alături de Andra

Ioana Bucur 15.07.2021, 19:46
Cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță. Toată lumea a fost surprinsă, are legătură cu familia formată alături de Andra

Este mereu cu zâmbetul pe buze, are o carieră de succes, o soție minunantă și doi copii simpatici, care îi dau zi de zi motive să fie mândru. Cu toate astea, prezentatorul ascunde un secret, pe care a decis, recent, să îl dezvăluie. Acesta este cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță. Toată lumea a fost surprinsă, are legătură cu familia formată alături de Andra.

Cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță

Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Este împlinit pe plan profesional, dar și sentimental. Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi din țară, iar venirea pe lume a celor doi copii, David și Eva, le-a schimbat viețile în cel mai frumos mod posibil.

Cu așa o listă impresionantă de realizări, este greu de crezut că prezentatorul ar avea vreun motiv să fie nemulțumit. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Care este cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță. Puțini s-ar aștepta ca marele său of să fie legat tocmai de superba sa familie. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să devină tată mai devreme.

Pentru el, familia este pe primul loc. Cu toate că se declară dependent de muncă și că activitatea profesională îi aduce o satisfacție uriașă, cele mai frumoase momente din ziua sa se petrec în compania familiei.

Fericirea deplină o simte când în vacanțe, când nu are nicio grijă și se poate bucura din plin de prezența celor dragi.

„În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru VIVA!.

Cel mai mare regret pe care îl are Cătălin Măruță
Andra si Catalin Maruta

Cătălin Măruță, în conflict cu Alex Velea și Antonia

În timp ce oamenii de rând se bucură să îl întâlnească, Alex Velea, un prieten vechi al prezentatorului și Cătălin Măruță, traversează o perioadă tensionată. Cei doi și-au spus vorbe dure și au ajuns astfel să nu își mai vorbească. Întregul conflict ar fi pornit de la câteva afirmații făcute de Cătălin Măruță, care a deranjat cuplul format de Antonia și Alex Velea.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta.

Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi‘, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe