Cel mai iubit artist de reggaeton, în meniurile McDonald’s de la 1 noiembrie. Fanii sunt în delir. Ce v-a conține acest meniu

Mirabela Vasile 06.10.2020, 17:17
Cel mai iubit artist de reggaeton, în meniurile McDonald’s de la 1 noiembrie. Fanii sunt în delir. Ce v-a conține acest meniu

Cel mai iubit artist de reggaeton, în meniurile McDonald’s. Începând cu data 1 Noiembrie, McDonald’s va introduce un nou meniu. Acesta va purta numle artistului J Balvin. Meniu a fost creat pentru a atrage cât mai mulţi clienţi tineri. De altfel, acesta va conţine un sandwich BigMac, cartofi prăjiţi, ketchup şi o îngheţată Oreo McFlurry.

Ce se va întâmpla în restaurantele McDonald’s începând cu 1 noiembrie

Parteneriatul vine și cu alte schimbări. Angajații restaurantului vor purta tricouri create chiar de artist. În ultima perioadă, McDonald’s a avut parte de campanii care mai de care mai avantajoase. De la preparatele în ediții limitate, până la celebrul Mc Combo, restaurantul a reușit să își păstreze numărul de clienți.

De asemenea, în timpul pandemiei de coronavirus, lanțul de restaurante McDonald’s a fost una dintre cele mai căutate locuri de unde românii și-au luat mâncare. Acesta s-a adaptat rapid la cererile pe care criza COVID le-a impus. De aceea, în timpul stării de urgență Mc Donald’s a făcut doar livrări la domiciliu și a servit doar în regim Drive. De asemenea, au avut și o campanie. Pentru fiecare comandă care era cerută la domiciliu, clientul primea cadou câte un Mc Puișor.

Ce se va intampla in restaurantele McDonald's incepand cu 1 noiembrie
Ce se va intampla in restaurantele McDonald’s incepand cu 1 noiembrie

Iată cât poate câștiga un angajat la McDonald’s

Programul unui lucrător comercial încadrat cu normă întreagă de opt ore de muncă pe zi ajunge la aproximativ 2500 lei net, lunar.

Salariul crește exponențial în cazul angajaților care au experiență și care au posibilitatea de a ajunge manager trainee. Salariul pentru un astfel de post pornește de la suma de 2800 lei net, lunar. Acesta poate ajunge și la suma de 3000-3500 de lei lunar, cu tot cu bonuri de masă sau dacă lucrează în week-end sau dacă face ore suplimentare sau de noapte, după cum afirma pentru Wall-Street, în urmă cu ceva vreme Irina Ignătescu, director de resurse umane în cadrul McDonalds.

”Un manager trainee poate ajunge la 3.000 lei sau 3.500 de lei cu tot cu bonuri de masă, într-o lună bună, în care a lucrat program complet. Iar asta înseamnă ore suplimentare, ore de weekend sau ore de noapte. Lucrăm în regim de 24 de ore și oricând poți veni să lucrezi, să îți crești veniturile.” după cum declara Irina Ignătescu.

Programul part time este ales de către cei mai mulți dintre studenți este și el, la rândul lui, de două feluri:

-program de patru ore de muncă pe zi, pentru care aceștia pot încasa aproximativ 1300 de lei net, lunar.
-program de șase ore de muncă pe zi, salariul acestora crescând până la aproximativ la 2000 de lei net, lunar.

 

Urmăriți Impact.ro și pe