Cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin, anunţ îngrijorător. „Varianta optimistă este războiul nuclear”

Stan Filon 04.04.2022, 19:51
Cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin, anunţ îngrijorător. „Varianta optimistă este războiul nuclear”

Cel mai mare propagandist al regimului de la Kremlin a venit cu niște declarații îngrijorătoare. Acesta a analizat la o televiziune din Rusia situația politică și economică, după „operațiunea militară specială” din Ucraina și a ajuns la două variante, în care războiul nuclear ar fi scenariul cumva mai optimist! Acesta a vorbit împreună cu invitații săi despre succesul înregistrat de armata rusă în Ucraina.

Cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin vine cu un anunţ îngrijorător

Vladimir Soloviov, cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin, a realizat de curând o emisiune la o televiziune din Rusia unde a vorbit despre cum ar putea evolua războiul din Ucraina. Acesta spune că sunt două variante, una dintre ele fiind războiul nuclear. El numește însă această posibilitate drept una „optimistă”!

„Pe scurt, avem două opțiuni. Prima este optimistă: război nuclear, întreaga lume este în ruine!”, a spus Soloviov. A doua variantă însă este mai „pesimistă”. „Nivelul crizei economice din lume este de așa natură încât Marea Depresiune va părea un lucru mărunt!”, a spus Soloviov.

Cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin vine cu un anunt ingrijorator
Cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin vine cu un anunt ingrijorator

Directorul MI6 spune că știa de planul execțiilor care vor urma în Ucraina

Pe de altă parte, șeful serviciilor secrete britanice susține că avea informații despre crimele ”planificate” ale armatei lui Putin în Ucraina, așa cum au fost cele din Bucha, unde sute de civili au fost pur și simplu executați de soldații ruși. Mesajul directorului MI6 a venit pe Twitter, unde a vorbit despre ”execuții extrajudiciare”, care reprezintă o execuție în care o persoană este acuzată de o infracțiune și este ucisă imediat, fără a beneficia de un proces complet și echitabil. Acesta a spus că aceste execuții sperie și îngrozesc.

„Ştiam că planurile lui Putin de invazie includeau execuţii extrajudiciare de către militarii şi serviciile speciale ruse. Mărturiile despre uciderea civililor din regiunile eliberate ne îngrozesc şi ne sperie” a scris Moore pe Twitter.

Moscova spune că nu au fost uciși civili

Legat de execuțiile de la Bucha, președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky spune că forțele răului au venit pe teritoriul țării sale și i-a criticat în termeni duri pe soldații ruși, cărora le-a transmis că pentru ceea ce au făcut merită să moară, la rândul lor.

„Sute de oameni morți. Oameni pașnici care au fost torturați. Cadavre pe străzi. Teren minat. Până și cadavrele celor uciși au fost minate. Și, peste tot, consecințele jafurilor. Pe teritoriul nostru s-au concentrat forțele răului. Ucigași, violatori, jefuitori care-și spun ‘armată’. Și care merită moartea pentru faptele lor”, a spus președintele ucrainean.

De cealaltă parte, Moscova respinge toate acuzațiile venite în urma descoperirii macabre făcute în localitatea respectivă și oficialii ruși au precizat că soldații lor au părăsit localitatea pe data de 30 martie, fără să ucidă civili.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...