Cel mai important martor în dosarul „Raisa”, audiat astăzi. Noi detalii despre polițistul vitezoman

Cătălina Burghelea 08.02.2022, 10:00
Cel mai important martor în dosarul „Raisa”, audiat astăzi. Noi detalii despre polițistul vitezoman

Marina, fetiţa care a fost rănită în accidentul provocat de un poliţist, în Sectorul 1 al Capitalei, şi soldat cu moartea Raidei, va fi audiată, marţi, 8 februarie, de către anchetatori. De asemenea, tot astăzi, oamenii legii urmează să stabilească şi ziua când agentul de poliție va fi supus testului poligraf.

Noi audieri în dosarul „Raisa”. Marina, fetița care a fost rănită în accident, va sta de vorbă cu anchetatorii

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, audierea fetiţei rănite în accident va avea loc marţi, de la ora 10.00. Întrebările vor fi puse la domiciliul Marinei de către agenții de poliţie judiciară şi audierea se va face în prezenţa familiei şi a apărătorilor familiei. Tot astăzi ar urma să se stabilească ziua în care poliţistul care a provocat accidentul va fi supus testului poligraf.

Polițistul vitezoman va trece sau nu de testul poligraf?

Omul legii care a provocat accidentul din Sectorul 1, în urma căruia o fetiţă a murit şi o alta a fost rănită grav, va fi supus unui test poligraf, fiind admisă şi solicitarea privind depunerea „planului de acţiune” pentru a se vedea unde mergea, de fapt, poliţistul cu viteză mare.

Politistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a recunoscut tot

Avocatul Adrian Cuculis, noi detalii despre cazul care a șocat România

După ce starea de sănătate a Marinei s-a îmbunătățit, avocatul Adrian Cuculis a solicitat audierea fetiței, acesta propunând procurorului de caz să discute cu copila la domiciliul familiei. Mai mult, Cuculis vrea audierea unui alt poliţist, coleg cu agentul aflat la volanul autospecialei implicate în accident.

„Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, a declarat, recent, avocatul Adrian Cuculis.

Marina și Raisa, lovite pe trecerea de pietoni

Marina, cea de-a doua fetiţă accidentată de agentul de poliție, „e bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului”, a mai dezvăluit celebrul avocat. Copila este dispusă să discute cu procurorul despre ce s-a întâmplat în acea zi fatidică de 13 ianuarie. Atunci, Raisa şi Marina au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau regulamentar strada.

În autospecială se afla doar un singur agent, care, potrivit procurorilor, nu se afla în nicio misiune specială, având pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Anchetatorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală.

Copila de 11 ani a murit pe loc

Marina are 13 ani și este cea de-a doua victimă făcută de polițistul care a trecut cu viteză, fără să se asigure, pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 am Capitalei. În urma impactului, copilele au fost aruncate câțiva metri. Din păcate, pentru Raisa Nicoleta, în vârstă de 11 ani, nu s-a mai putut face nimic. Fetița a murit la scurt timp după accident.

Urmăriți Impact.ro și pe