Cel mai greu moment din carieră pentru Lora. Scandalul cu fostele colege de trupă, au acuzat-o că intra peste ele când erau cu bărbați

Ana Anitoiu 21.11.2022, 13:04

Cel mai greu moment din carieră pentru Lora a fost un scandal cu fostele colege din trupa Wassabi, care au acuzat-o că intra peste ele când erau cu bărbați. Cântăreața a dezvăluit că după ce s-a despărțit de cele trei artiste a avut de îndurat multe suferințe.

Lora, acuzată de fostele ei colege de trupă

Înființată în anul 2006, sub îndrumarea lui Marius Moga, trupa Wassabi s-a făcut remarcată repede pe piața muzicală din țară. Lora cânta alături de Veronica Tecaru, Ramona Sora și Luiza Luca.

Însă, la un moment dat, Lora a ales să părăsească trupa, iar Veronica Tecaru a acuzat-o că la început, Wassabi era ca o familie, cele patru artiste ajutându-se reciproc, însă Lora ar fi depășit limita.

„În acea perioadă era instabilă din punct de vedere emoțional și parcă își dorea să fim și noi la fel ca ea. Începuse să se bage tot mai mult în viețile noatre intime, vroia să fim la fel de nefericite ca și ea. Ajunsese în punctul în care intra peste noi în cameră, fără să bată la ușă, când eram cu iubiții noștri”, spunea Veronica Tecaru despre Lora.

Din ce isi castiga Lora banii acum
Lora

Lora, despre cel mai greu moment din cariera ei

Răspunzând acuzațiilor lansate de fostele sale colege de trupă la adresa ei, Lora a spus, în 2011, că declarațiile lor au fost foarte urâte și că de fiecare dată când auzea că una dintre ele a mai spus ceva îi vine să își acopere ochii și urechile.

„E un altfel de teroare, e aiurea… Mă uit în urmă și singurele persoane care au avut vreodată o problemă cu mine au fost oamenii pe care am simțit să îi părăsesc când am simțit că nu mai e locul meu acolo. Oamenii aia nu au reușit să treacă peste asta. (…)

Eu sper și mă rog la Dumnezeu în fiecare seara să întoarcă inima oamenilor care au o problema cu mine. Nu ai de ce să ai o problema cu mine. Nu am dat niciun motiv nimănui”, spunea Lora.

Cântăreața Lora a mai susținut atunci că după despărțire a avut multe suferințe, în contextul în care cei mai mulți oameni se apropiau de colegele ei, care se împrieteneau cu toată lumea, în timp ce ea se lupta să aibă concerte, emisiuni, haine și să le fie respectate promisiunile ce li se făceau.

„Puțină lume și-a dat seama cum e situația de fapt. Mulți s-au grăbit să coalizeze cu ele, să le promită contracte și chestii, iar eu am fost lăsată să-mi ling rănile în obscuritate!”, mai spunea Lora.

În ciuda faptului că acel scandal a lăsat urme, în cele din urmă, în urmă cu trei ani, Lora și una dintre fostele ei colege din trupa Wassabi, Veronica Tecaru, s-au împăcat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...