Cel mai ciudat loc de muncă pe care l-a avut Giani din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Ce a făcut el pentru bani

Diana Radu 12.12.2019, 18:41
Cel mai ciudat loc de muncă pe care l-a avut Giani din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Ce a făcut el pentru bani

Constantin Diță sau Giani așa cum este cunoscut de către publicul larg actorul din Las Fierbinți, a povestit cu ce s-a ocupat înainte de a se implica în serialul de pe PRO TV. Se pare că Giani a avut unul dintre cele mai ciudate locuri de muncă. Ce făcea actorul pentru bani?

Ce făcea Giani din Las Fierbinți până să joace în serialul de la PRO TV. Avea cel mai ciudat loc de muncă

Giani din Las Fierbinți a avut cel mai ciudat loc de muncă
Giani, PRO TV
Actorul din Las Fierbinți a analizat de curând la rubrica Miliția Modei de pe PRO TV cel mai nou trend în materie de modă care include rochii de fâș. Giani spune că aceste articole vestimentare îi aduc aminte de momentele în care a lucrat ca mascotă. Înainte de a juca în Las Fiebinți, Giani a lucrat ca și mascotă pentru că avea nevoie de bani. Însă, spune că a fost experiență îngrozitoare, deoarece costumul era foarte incomod și în plus călduros, astfel încât transpira imediat.

”Mi-aduce aminte de când am lucrat eu odată ca mascotă, era costumul din burete și era îngrozitor.  Transpirai, în secunda doi erai fleașcă, nu puteai să te miști. Cred că e asemănătoare senzația…Eu am făcut pe mascota pentru că aveam nevoie de bani și a fost sinistru! Din când în când ieșeam din magazin că să scot capul să iau un pic de aer…”, a declarat Constantin Diță, actorul care-l interpretează pe Giani în Las Fierbinți.

Un alt lucru pe care mulți nu-l știu despre actorul care-l interpretează pe Giani în Las Fierbinți este faptul că în viața reală acesta este un familist convins, nu un burlac ca Giani. Celebrul actor are o relație frumoasă încă din studenție cu Oana Raluca, femeia care i-a devenit și soție și care i-a dăruit doi copii. De asemenea, Oana este cea care i-a stat alături întotdeuna actorului atât la bine cât mai ales la greu. Constantin Diță a trecut prin cinci accidente de mașină care i-au creat probleme serioase de sănătate.

În vârstă de 39 de ani, celebrul actor a dezvăluit că cel mai crunt an pentru el a fost anul 2017 atunci când s-a luptat cu probleme grave de sănătate care și-au pus drastic amprenta asupra sa. Și fanii au fost foarte îngrijorați pentru starea acestuia de sănătate, mai ales că în aceea perioadă Constantin Diță își anulase trei show-uri de stand-up comedy de la Sala Palatului.

Urmăriți Impact.ro și pe