Cel mai bucuros primar. Traseistul care a făcut show pe cal după ce a câștigat alegerile

Rădulescu Valentin 28.09.2020, 15:34
Cel mai bucuros primar. Traseistul care a făcut show pe cal după ce a câștigat alegerile

Rezultatele parțiale ale alegerilor din 2020 l-au adus pe un primar dintr-o comună din Gorj în culmea fericirii. Acesta nu s-a mai putut abține și a ieșit în stradă pe un cal pentru a mulțumi alegătorilor. Primarul a făcut un adevărat show pe străzile dintr-o comună din Gorj. Cum au reacționat oamenii?

În culmea fericirii după ce a câștigat alegerile locale

Ion Dumitru Popescu, actualul primar al comunei Drăgutești din Gorj, a sărbătorit după ce a aflat rezultatele parțiale ale alegerilor locale. Acesta nu a mai putut aștepta și a ieșit călare pentru a-și sărbători victoria. Mai mult, primarul a fost însoțit de mașini care claxonau, iar mulți oameni de pe stradă au început să îl felicite pentru noul mandat la primăria Drăgutești.

Într-o înregistrate postată pe rețelele de socializare, se vede cum primarul este în culmea fericirii. Cu o piesă de muzică populară pe fundal, primarul le-a zâmbit și le-a făcut cu mâna alegătorilor care l-au felicitat pe stradă. De asemenea, acesta este pasionat de cai, iar în gospodăria sa deține mai multe cabaline.

Ion Dumitru Popescu s-a înscris în PSD

Anul acesta Ion Dumitru Popescu s-a înscris și în partidul din partea căruia a candidat, adică PSD. Acesta a câștigat primul mandat încă de pe vremea în care făcea parte din PDL, iar acum susține că partidul din care face este unul mult mai puternic. Primarul consideră că este pregătit să ducă la bun sfârșit toate proiectele la care lucrează, iar de astfel, va face tot posibilul pentru binele celor din comună.

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al frumoasei noastre comune, alături de o echipă nouă, mai puternică, mai pregătită pentru ducerea la îndeplinirea a numeroaselor proiecte la care lucrăm. Comuna Drăgutești are nevoie, acum mai mult ca oricând, de continuitate în actul administrativ, lucru reflectat în bunăstarea civică a oamenilor din comuna noastră. Cetățenii comunei reprezintă singurul meu interes! Doar împreună suntem puternici! Vă mulțumesc pentru susținere!”

Urmăriți Impact.ro și pe