VIDEO EXCLUSIV

Cel mai bine păzit secret al Iuliei Pârlea a ieșit la iveală. Cu ce se ocupa înainte să ajungă în Pro TV. „A fost o întâmplare.” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 15.02.2023, 13:58

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV, este o prezență plăcută pe micul ecran și, în ciuda deselor complimente pe care le-a primit, de-a lungul timpului, pentru fizicul ei, vedeta nu le-a dat prea mare importanță. Și asta pentru că toată viața s-a luptat cu preconcepțiile și i-a fost greu să-și accepte frumusețea. Vedeta a dezvăluit, pentru Impact.ro, că de mică și-a dorit să demonstreze că nu e doar o fată frumoasă, ci și că are ceva în cap.

Iulia Pârlea s-a alăturat echipei Pro TV în martie anul trecut, când, în urma unui casting a fost selectată pentru a aduce telespectatorilor noutățile despre vreme. Ea are o experiență de 14 ani în televiziune și 6 în radio. Deși se spune că frumusețea deschide multe uși, vedeta nu s-a bazat niciodată doar pe aspectul fizic, ci a mizat pe inteligență.

Așa se face că, deși a avut confirmări pentru modul în care arată, abia de un an, Iulia Pârlea și-a schimbat atitudinea în ceea ce privește propria persoană. De când a intrat în echipa Pro TV, Iulia a fost implicată și în alte proiecte de divertisment precum Generații de distracții”, alături de Horia Brenciu – emisiune difuzată de 1 Decembrie,  “Vocea României”, unde a fost în culise alături de concurenți pe durata live-urilor și a fost prezentă și la Protevelion, semn că a convins că este bună.

Iulia, cariera ta a început cu modellingul și apoi ai ajuns în televiziune. Cine te-a îndreptat spre modelling?

Sincer, nu-mi mai aduc aminte. A fost o întâmplare ca și televiziunea, dar cariera mea de model a durat foarte puțin, cred că un an, după care am intrat în televiziune și am renunțat la modelling.

Cel mai mult m-a susținut mama mea. Să vă spun un secret și poate nimeni nu o să mă creadă, mie mi-a luat foarte mulți ani să-mi accept frumusețea. Mie și acum dacă îmi spune cineva că sunt frumoasă, am așa o atitudine …bine.

Iulia Parlea

Iulia Pârlea: “De mică am încercat să demonstrez că am ceva mai mult de atât”

Dar de ce?

Din cauza preconcepțiilor, acum să recunoaștem, trăim într-o țară și mai ales generația mea a fost crescută cu faptul că dacă ești frumoasă, ești proastă, dacă ești frumoasă, ești nu știu cum și tot așa. Și eu probabil de mică am încercat să demonstrez că nu sunt frumoasă, că am ceva mai mult de atât.

La ce vârstă ai conștientizat că ești o fată frumoasă?

De puțin timp, cred că de un an și nu neapărat să conștientizez, cât să accept treaba asta și să fiu mândră.

Mă gândesc că din liceu ai fost complimentată de băieți.

În liceu am fost Miss Boboc, deci mai mult de atât, trebuia să mi se confirme că sunt frumoasă.

Citește și Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo la PRO TV. Vedeta va fi colegă cu Busu’ (Exclusiv)!

Iulia Pârlea: “Nu aveam încredere în mine”

Ca fire ai fost întotdeauna sigură pe tine sau cumva ai fost o tipă mai emotivă, ai încercat să îți ascunzi adevărat fire. Cum ești de fapt?

Nu, nu aveam încredere în mine și aveam o atitudine, poate e mult spus ușor agresivă, tocmai, îmi construiam un zid în fața mea. Pe mine oamenii, chiar și acum, când mă văd pentru prima oară, spun că sunt arogantă.

După ce ajung să mă cunoască, spun: “Doamne, cât de mișto ești de fapt!” Tocmai, pentru că eu îmi iau, nu știu dacă e o frică, știi reținerea aia să nu mă apropii foarte mult de oameni.

În cercul tău de cunoștințe ai mulți prieteni? Te înțelegi mai bine cu bărbații sau cu femeile?

Cel mai bine, de-a lungul timpului, m-am înțeles cu bărbații, între femei mai există mici discuții. Prietene am, două- trei prietene bune, îmi sunt ca și surori, în rest multe cunoștințe, ca tot omul.

Video: Daniel Bălan

Citește și Ce plan ambițios are Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, în 2023: „Nu am strâns banii ca să-mi iau cu cash, mai aștept un pic” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe