Ceartă fără precedent la Survivor România. ”Ești un copil răsfățat”. Cine au fost protagoniștii

Stan Filon 17.06.2021, 20:47
Ceartă fără precedent la Survivor România. ”Ești un copil răsfățat”. Cine au fost protagoniștii

Tensiunile au ajuns la cote înalte la Survivor România, unde s-au aruncat vorbe grele. Sunt acuzații dureroase între doi concurenți despre care fanii emisiunii știu că nu prea se au la suflet. Așadar un nou scandal între Faimoși și Războinici.

Ceartă fără precedent la Survivor România

Emisiunea fenomen de la Kanal D se apropie cu pași repezi de final, iar tensiunea este din ce în ce mai greu de suortat de cei patru concurenți rămași în Republica Dominicană. Lipsa hranei, oboseala și chiar și un banal duș care acasă este ceva normal, îi fac pe concurenți să se încaiere de la orice amănunt, cât de banal ar fi.

Ultimele concurente luate în vizor au fost Elena Marin și Maria Chițu. Războinica Maria a fost umilită de către Sebastian Chitoșcă. Fostul fotbalist de la FCSB a răbufnit și i-a transmis colegei sale de emisiune că se comportă ca un copil răsfățat.

Cearta fara precedent la Survivor Romania
Cearta fara precedent la Survivor Romania

Sebastian Chiștoacă a jignit-o pe Maria Chițu

Faimosul consideră că adversara lui din echipa albastră nu se comportă conform vârstei pe care o are, deși este cea mai bună fată din competiție, din punct de vedere sportiv. Acesta o acuză că face pe naiva, dar știe să-și joace perfect rolul.

”Sebastian Chitoșcă: Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător.
Maria Chițu: Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic”.

Nici conflictele dintre Zanni și Elena Marin nu par să se termine prea curând. Coregrafă îl acuză pe coechipierul său de faptul că ar fi făcut-o… bătrână. Aceasta s-a plâns că este umilită de Zanni, dar și de Sebastian Chitoșcă. cei doi spun însă că sunt nevinovați.

Urmează o nouă eliminare

”Elena Marin: Mi-a spus ”ești bătrână”. Sunt lucruri care dor pentru o femeie.
Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea”.

Foarte curând, mai exact pe data de 17 iunie, va avea loc un consiliu de urgență la Survivor România, când prezentatorul Daniel Pavel va face anunțul la care nimeni nu se aștepta. Vom afla atunci cine este concurentul care va fi eliminat din cadrul competiției din Republica Dominicană și care va fi nevoit să plece acasă.

”Daniel Pavel: Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amânunte în ceea ce privește unul dintre voi, iar numele acestui concurent este…”, continuarea o vom afla pe data de 17 iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...