Cea mai senzuală sportivă din lume face furori pe internet. Tânăra a stârnit reacții cu ținutele sumare pe care le afișează. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 30.09.2022, 15:08

Tânără, superbă și încrezătoare în calitățile sale fizice, cea mai senzuală sportivă din lume face furori în mediul online. A reușit recent să cucerească prima poziție în topul celor mai „Sexy 100 de femei din lume” alcătuit de celebra publicație Maxim. Blonda atrage atenția și cu aparițiile provocatoare de pe teren, așa cum se poate observa și în galeria foto de mai jos.

Cea mai seznuală sportivă din lume a strâns o avere cu aparițiile incendiare din mediul online

Are 29 de ani, este celebră, blondă și nu ezită niciodată să își pună în valoare calitățile fizice. Paige Spiranac a fost numită de publicația Maxim „cea mai sexy femeie din lume”.

Tânăra din Statele Unite ale Americii este o fostă jucătoare de golf. Acum, ea participă la unele competiții de amatori, unde atrage toate privile celor prezenți cu ținutele provocatoare pe care le poartă.

După ce a aflat că este pe primul loc în topul realizat de celebra revistă, Paige a oferit o primă reacție pe pagina sa de Instagram, dezvăluind că este onorată și surprinsă.

„Cred că am stricat Instagramul. Am intrat să văd postarea și dispăruse, așa că încerc din nou.

Sunt onorată pentru că am fost desemnată cea mai sexy femeie în viață de Maxim în acest an. Când mi s-a spus, am întrebat întruna „Sunteți siguri?”, pentru că eram sincer șocată.

Să fii sexy înseamnă să ai încredere și să te simți bine în propria piele. Mereu am făcut ceea ce e corect față de mine, chiar dacă asta a însemnat să urmez anumite căi mai puțin convenționale și acum sunt mândră să urmez atâtea femei minunate care au primit acest premiu înaintea mea”, a scris Paige Spiranac, pe Instagram.

Cea mai senzuală sportivă din lume face furori pe internet. Tânăra a stârnit reacții cu ținutele sumare pe care le afișează. GALERIE FOTO

„Mereu am făcut ceea ce e corect față de mine, chiar dacă asta a însemnat să urmez anumite căi mai puțin convenționale”

În galeria foto de mai sus am strâns doar câteva dintre cele mai provocatoare apariții ale sportivei pe platformele de social media.

Ultima sa participare la un turneu profesionist de golf a avut loc în anul 2016. După ce a decis să se retragă, s-a concentrat pe construirea unei comunități numeroase în mediul online. În prezent, averea ei ar depăși pragul de trei milioane de dolari, cea mai mare parte venind tocmai din contractele de imagine pe care le-a promovat pe platformele de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...