Cea mai provocatoare fană a Campionatului Mondial i-a cucerit pe suporteri. Frumusețea răpitoare a brunetei a atras toate privirile. Galerie Foto

Andreea Bisinicu, Sorin Barbu 03.12.2022, 17:21

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, a încins atmosfera la meciul dintre Croația, țara ei natală, și Belgia. Fosta finalistă de la Miss Croația 2016 a făcut furori cu o ținută ce a aprins imaginația urmașilor lui Adam. Cum a fost surprinsă de camerele de fotografiat.

Cum arată modelul Ivana Knoll, cel mai sexy fan al CM 2022, în costum de baie

Are 30 de ani, este model și designer, iar în 2016 a fost la un pas de a fi desemnată Miss Croația. Superba Ivana Knoll a fost declarată de către jurnaliștii presei sportive internaționale drept cea mai sexy și frumoasă suporteriță de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, competiție sportivă ce se desfășoară la Doha.

Focoasa brunetă a reușit să stârnească diverse controverse în mediul online, după ce și-a făcut apariția la meciul Croația – Belgia, purtând o ținută controversată. Mai exact, Ivana Knoll s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni mulați, roșii, și un top scurt, în formă de sutien, menit să-i acopere bustul generos și să-i scoată în evidență abdomenul lucrat la sală. Cu forme sculptate parcă de dalta zeilor, frumoasa brunetă a cucerit privirile domnilor prezenți în peluzele stadionului unde se desfășura meciul. Frumusețea tinerei nu a trecut neobservată, întrucât trei microbiști înflăcărați au filmat-o pe Ivana Knoll, îmbrăcată intr-o ținută controversată, ce a lăsat puțin loc imaginației.

Ce amendă ar putea primi frumoasa brunetă

Conform jurnaliștilor străini, Ivana Knoll ar putea fi sancționată cu o amendă usturătoare de 3.000 de euro și ar putea fi reținută de către polițiști, dacă autoritățile din Doha vor penaliza ținutele sale controversate, considerate a fi nepotrivite și în neconcordanță cu regulile din Qatar. Modelul croat a declarat că nu deține alt stil de articole vestimentare.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit – Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei (n.r. cei din Qatar) trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta”, a declarat acum câteva zile Ivana Knoll, potrivit Yahoo Sports.

Urmăriți Impact.ro și pe