Cea mai mare pasiune a Corinei Caragea, dezvăluită. Prezentatoarea a vorbit sincer despre obiceiurile sale: „Îmi mănâncă cei mai mulți bani”

Badea Violeta 29.06.2022, 16:08

Corina Caragea este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta știrilor sportive de la Pro Tv a fost dintotdeauna o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă de curând a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a sa. Iată pe ce cheltuie frumoasa brunetă cei mai mulți bani!

Pe ce cheltuie Corina Caragea sume importante de bani

Corina Caragea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Roomânia, iar multă lume o admiră pentru cariera de succes pe care o are.

În vârstă de 39 de ani, focoasa brunetă a recunoscut, în exclusivitate pentru EGO.ro, că cea mai mare pasiune a sa sunt călătoriile. De altfel, vedeta de la Pro TV obișnuiește să-și țină la curent admiratorii cu postări pe pagina ei de Instagram.

„Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea pentru sursa de mai sus.

Unde mergi în vacanţă de Ziua Îndrăgostiţilor. Corina Caragea a făcut topul celor mai romantice destinaţii
Corina Caragea adora sa calatoreasca

Care este locul pe care vedeta și-ar dori să-l viziteze

Cu toate că a vizitat de-a lungul timpului mai multe țări, Corina Caragea a mărturisit că există însă locuri pe care nu a apucat să le vadă. De asemenea, există și o destinație la care prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV visează dintotdeauna.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe.

Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a dezvăluit bruneta.

Primul meu zbor cu avionul a fost la Barcelona și prima dragoste nu se uită niciodată. Barcelona rămâne și în ziua de astăzi, după atâtea călătorii, pentru mine, cel mai frumos oraș.

Mi se pare orașul perfect. Are de toate: muzică, arhitectură, mâncare bună, oameni senzaționali, tot ce trebuie. Nu mi-a fost frică la primul zbor. Eu nu am frică de avion, dar am mare frică de apă”, a mai adăugat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...