Cea mai mare dorință a Elenei Udrea după condamnare. Dezvăluirea făcută de iubitul Adrian Alexandrov

Stan Filon 15.04.2022, 12:41
Cea mai mare dorință a Elenei Udrea după condamnare. Dezvăluirea făcută de iubitul Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov a spus care este cea mai mare dorință a Elenei Udrea, după condamnare. Partenerul de viață al Elenei Udrea a ajuns la fostul ministru și chiar i-a dus dus o veste tristă. Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, acolo unde a fost prinsă imediat după ce instanța din România a condamnat-o la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru se pare că dorea să fugă și să ceară azil politic în Grecia, însă planurile sale au fost date peste cap de oamenii legii din Bulgaria.

Cea mai mare dorință a Elenei Udrea după condamnare

Adrian Alexandrov a ajuns și el în Bulgaria, acolo unde partenera sa de viață, Elena Udrea, se află în arest. Bărbatul i-a dus Elenei Udrea încă o veste proastă și anume că judecătorii din Bulgaria nu i-au permis acesteia să fie trimisă în arest la domiciliu. Așadar, Elena Udrea rămâne în arest, unde urmează să afle dacă va fi sau nu trimisă în țară. Partenerul său de viață a povestit totul presei din România, unde a spus și care este cea mai mare dorință a Elenei Udrea. 

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult”, a transmis Alexandrov printr-un mesaj realizatoarei Realitatea Plus Anca Alexandrescu.

Cea mai mare dorinta a Elenei Udrea dupa condamnare
Cea mai mare dorinta a Elenei Udrea dupa condamnare

Adrian Alexandrov cere ajutor

Adrian Alexandrov a cerut prin intermediul internetului ajutorul doamnei Renate Weber, pe care o roagă să intervină în cazul Elenei Udrea. Acesta considera că ÎCCJ a încălcat Constituţia atunci când a menţinut condamnarea la 6 ani de închisoare pentru Elena Udrea.

„Zilele acestea, citind știrile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia să a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! Ne dorim o judecată dreapta și corectă!”, a fost mesajul iubitului Elenei Udrea.

Și fiica cea mare a lui Traian Băsescu are emoții mari, deoarece așteaptă sentința în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Ioana Băsescu a fost condamnată la 5 ani de închisoare în primă instanță, iar Traian Băsescu consideră că fiica sa este în pericol să ajungă după gratii.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...