Cea mai iubitoare zodie. Nu se teme niciodată să-și arate afecțiunea

Ioana Bucur 01.12.2021, 20:18
Cea mai iubitoare zodie. Nu se teme niciodată să-și arate afecțiunea

Simțim diferit, reacționăm diferit, ne arătam afecțiunea diferit…iar totul este scris în stele. Astrologii au creat o hartă a dragostei pentru fiecare dintre cele 12 semne ale horoscopului. Află care este cea mai iubitoare zodie. Pentru acești nativi, partenerul sau partenera de viață devine centrul universului.

Cum arată dragostea pentru top 3 cele mai „aprinse” semne ale horoscopului. Care este cea mai iubitoare zodie

De multe ori, chiar dacă ne este greu să recunoaștem, ne lăsăm conduși de sentimente: de ură, de prietenie, de iubire, iar fiecare zodie își manifestă trăirile interioare în propriul mod. Astrologii au analizat cu atenție și au reușit să facă un top, alegând cea mai iubitoare zodie.

3. Rac

Viața lângă un nativ Rac nu este tocmai ușoară. Sunt devotați, caută în permanență perfecțiunea și stabilitatea în familie și sunt foarte ușor de rănit, ei punându-și întreaga încredere în persoanele la care țin. Orice mișcare greșită este văzută, prin ochii unui Rac, drept o trădare de neiertat.

Sunt sensibilit, emotivi, iar asta le câștigă un loc în topul celor mai iubitore zodii. Oferă sprijin necondiționat partenerului sau partenerei de viață, sunt buni ascultători și pregătiți oricând să ofere un sfat sau să întindă o mână de ajutor.

Cu toate astea, tocmai natura lor protectoare și sensibilă naște doi monștri pentru orice relație: gelozia și suspiciunea.

Cea mai iubitoare zodie

2. Taur

Argintul merge la nativii Taur. Cele două caracteristici ale acestei zodii sunt senzualitatea și loialitatea – două ingrediente importante pentru fericirea în doi. Pentru partenerii Taurilor, romantismul și surprizele frumoase sunt nelipsite din viața de zi cu zi.

Odată câștigată încrederea acestor nativi, legătura formată va fi foarte greu de rupt. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane pline de viață, energice, parcă mereu dornice să își ofere dragostea și afecțiunea omului potrivit.

1. Balanță

De departe, cea mai iubitoare zodie este Balanța. Echilibrul nu mai există pentru ei în momentul în care își găsesc jumătatea. Pentru Balanțe, fericirea și nevoile partenerului sau partenerei sunt mai importante decât propria persoană. De fapt, fericirea lor se naște din bucuria pe care o văd pe chipul persoanelor dragi.

O Balanță nu se teme niciodată să își arate afecțiunea. Dacă adoră ceva la iubit sau iubită, îl exprimă deschis. Acești nativi sunt considerați și cei mai buni parteneri pentru relațiile de lungă durată.

Dar, pentru că nimeni nu este perfect, chiar și ei au unele puncte negative. Balanțele sunt foarte atrăgătoare și prietenoase, așa că vor dedica mult timp și atenție multor lor prieteni, ceea ce îi poate face pe partenerii de viață să se simtă uneori neglijați, poate chiar puțin uitați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...