Cea mai faimoasă amantă din România s-a pocăit. Ce a putut să-i spună preotul când s-a dus la spovedit

Ana-Maria Tudor 17.05.2023, 13:06

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a împărtășit cu duhovnicul său experiențele ei, atunci când a intrat în biserică pentru a se spovedi. Deși poate părea surprinzător, fosta dansatoare de la Melody afirmă că este o persoană credincioasă și își dedică timpul și atenția spiritualității.

Ce a dezvăluit Vica Blochina

Vica Blochina, cunoscută pentru relația ei cu fostul selecționer Victor Pițurcă, cu care are și un copil, a ales să ducă o viață mai bună prin practici religioase, precum postul și spovedania. În timpul spovedaniei sale, fosta balerină a dezvăluit duhovnicului său aspecte din viața ei și a căutat îndrumare dar și înțelepciune spirituală.

Vica Blochina

„Sunt foarte credincioasă, am duhovnic, mă duc și mă spovedesc, țin post. Am o viață religioasă. Eu consider că în viață trebuie să faci orice îți aduce echilibru. Viața mea nu este foarte echilibrată și am nevoie de rugăciuni, am nevoie de duhovnic, am nevoie să nu o iau razna”, spune frumoasă blondă în cadrul podcastului Tare de Tot.

Vica Blochina, în timpul unei recente dezvăluiri, a povestit despre experiența ei de spovedanie. Ea a menționat că, atunci când s-a dus să se spovedească anul trecut, duhovnicul i-a dat o cărticică din care trebuia să învețe anumite aspecte și să bifeze greșelile pe care le-a făcut. Ea a relatat că duhovnicul i-a spus că ar trebui să aibă trei chestiuni pe care să nu le bifeze, dar în rest să își asume responsabilitatea pentru greșelile sale. Vica a subliniat importanța credinței în echilibrul mental dar și în stare de bine.

Vica Blochina nu a plătit niciodată nota la club

Vica Blochina, fostă concurentă la Survivor România, a dezvăluit că nu a plătit niciodată nota de plată într-un club, deoarece bărbații cu care a ieșit au fost cei care au achitat. Aceasta a menționat că a avut această practică și că nu și-a asumat responsabilitatea financiară în astfel de situații, lăsându-i pe bărbați să se ocupe de plată.

„În viața mea nu am plătit nota de plată la club. Nici nota de plată, nici intrarea. Când aud că fetele se duc singure la masă… Le vezi pe toate nebunele la masă. Toate peste 30 de ani se duc la masă să se distreze, să cumpere șampanie, că plătim noi singure. Când aveam 20 de ani, era frumos să îți trimită băieții șampanie la masă, dar acum să mă duc eu singură femeie să îmi cumpăr singură băutura și să mă dau mare, mi se pare penibil. Sunt babe nebune. Ce poate să agațe o femeie de 40 de ani? Niște puștani. Eu când ies, trebuie să fie și bărbați la masă. Nu mă duc doar cu fete în cluburi. Niciodată.”, a mai spus fosta balerină, în cadrul podcastului.

Urmăriți Impact.ro și pe