Ce vrea să facă Helmut Duckadam pentru a se întreține după ce a plecat de la FCSB

Ce vrea să facă Helmut Duckadam pentru a se întreține după ce a plecat de la FCSB

Plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB a stârnit un adevărat război al declarațiilor, cu acuze în toate direcțiile. Viața însă merge înainte, și-a spus „eroul de la Sevilla”.

Ce face Helmut Duckadam pentru a se întreține după ce a plecat de la FCSB

Helmut Duckadam a colaborat 10 ani cu echipa patronată de Gigi Becali, din postura de președinte de imagine. Evenimentele din ultimele luni l-au făcut însă pe „eroul de la Sevilla” să ia o decizie radicală, astfel că și-a dat demisia din funcția pe care o deținea, susținând că nu mai este dorit la roș-albaștri. Mai mult decât atât, Becali îi tăiase masiv din salariu, ajungând să câștige doar 2.000 de lei pe lună. După ce a avut o tentativă de a intra în politică, fostul mare portar se va ocupa de… imaginea sa. El are un brand de îmbrăcăminte pe care dorește să îl dezvolte în perioada următoare.

„Nu mai vreau să lucrez în fotbal. Nu mai vreau să fiu la niciun club. O să merg cu ce știu eu să fac în continuare. Am un site de echipamente sportive, cu mănuși, tot ce înseamnă sport și mă voi concentra să îmi valorific imaginea. Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86.

Vreau să fiu mai aproape de toți cei care vor să se simtă confortabil și să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toți cei cărora, anul 1986 le stârnește aminitiri de neuitat”, a declarat Helmut Duckadam.

Gigi Becali a dat de pământ cu Helmut Duckadam

Gigi Becali l-a desființat pe Helmut Duckadam într-o conferință de presă susținută în această săptămână. Finanțatorul FCSB a dezvăluit câți bani a câștigat Duckadam de-a lungul celor zece ani cât a fost președinte de imagine al roș-albaștrilor și a prezentat și o listă cu deplasările în străinătate la care a fost invitat fostul mare portar.

„A început în august 2010 la noi, a luat 2.500 de euro pe lună. A câștigat 300.000 de euro în 10 ani, nevenind cam niciodată. A venit de câteva ori. I-am zis «Te rog să te impui. Să te ocupi de portari».

Acum îl acuz de minciună. Că zice că nu a fost invitat niciodată în deplasări. Duckadam a fost în 26 de deplasări cu echipa în străinătate! A fost invitat în toate, dar nu a vrut să meargă”, a declarat Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI