Ce vrea să facă Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Declarații uimitoare

Madlen Moraru 05.06.2020, 14:49
Ce vrea să facă Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Declarații uimitoare

Bianca Drăgușanu traversează o nouă despărțire de Alex Bodi. Vedeta a oferit declarații incredibile în cadrul unei emisiuni PRO TV unde a fost invitată. În această vineri, blondina și-a făcut simțită prezența pe micul ecran spre surpriza telespectatorilor.

Ce vrea să facă Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV unde a oferit detalii senzaționale despre viața ei din prezent. După ce s-a despărțit recent de Alex Bodi și a revenit în Capitală blondina pare să petreacă mai mult timp și cu fiica ei, Sofia. De asemenea, este cunoscut că vedeta dorește să își modifice și înfățișarea. De aceea v-a ajunge pe mâna estecianului cât mai curând.

Ce vrea să facă Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Declarații uimitoare
Bianca Drăgușanu a oferit detalii uimitoare despre viitorul ei după despărțirea de Alex Bodi

Fosta parteneră a lui Alex Bodi pare să se simtă într-o formă de zile mari și nu e absolut deloc speriată sau șocată de faptul că a rămas iarăși single. La vârsta de 38 de ani, Bianca are mari planuri pentru viitorul ei și se ține de promisiunile pe care și le-a făcut odată cu despărțirea de omul de afaceri. La rândul lui acesta a postat un mesaj plin de subînțeles cu câteva zile în urmă pentru Bianca Drăgușanu. Fanii de pe rețelele sociale au susținut-o însă în mod uimitor pe aceasta și i-au transmis mesaje de încurajare,

Vineri, Bianca a povestit că se simte mai tânără și mai în formă ca oricând, deși are aproape 40 de ani. În realitate, vedeta are flerul unei adolescente, iar aparițiile sale în public sunt tot mai incendiare. De când s-a văzut femeie singură fosta prezentatoare a profitat de fiecare moment de libertate. Chiar și la bătrânețe Bianca se vede tot în postura de tinerică foarte atrăgătoare. A povestit toate acestea pe canapeaua din emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove, de pe PRO TV.

Blondina a făcut declarații uimitoare

“Atunci când această compatibilitate și aceste principii pe care se presupune că o familie ar trebui să le aibă dispar cu totul îți dai seama că partenerul tău nu e ce trebuie pentru tine. Nu m-aș mai grăbi, în prima relație m-am căsătorit după șase luni, în a doua tot după șase luni. Deci nu am învățat nimic. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Nu mă mai grăbesc, vreau să cunosc toate împrejurările. (…) Pe mine împrejurările astea mai puțin plăcute m-au ajutat să devin mai puternică, mai bună, mai asumată, mai frumoasă, sunt mai atentă la detalii, în dorința de a ajunge cea mai bună variantă a mea fericită. Ca și copilul meu să fie fericit cu mine și să facem lucruri împreună”, a transmis Bianca Drăgușanu în emisiunea Vorbește Lumea.