Ce viciu ai, în funcție de zodie. Puțini se așteptau la asta din partea Capricornilor

Stan Filon 04.02.2023, 18:39
Ce viciu ai, în funcție de zodie. Puțini se așteptau la asta din partea Capricornilor

Astrologii au vorbit despre viciile fiecărei zodii. Acestea sunt punctele lor slabe, care le poate face multe probleme pe parcursul vieții, mai ales dacă nu au tăria să le țină cât de cât în frâu. Vezi mai jos exact care sunt viciile, în funcție de zodie.

Ce viciu ai, în funcție de zodie

Berbec

Viciu: egoismul

Horoscopul spune că nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului sunt destul de individualiști și văd în persoanele din jurul lor doar mijloace prin care își pot atinge țelurile. Sunt foarte competitivi și fac tot posibilul să fie pe primul loc, indiferent de consecnțe.

Taur

Viciu: încăpățânarea

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Odată aleasă o decizie, se vor ține scai de ea și nu vor renunța nici în ruptul capului. Mai rău este că nici nu mai aude alte păreri ale celor din jurul său, indiferent de consecințe.

Ce viciu ai, in functie de zodie
Ce viciu ai, in functie de zodie

Gemeni

Viciu: duplicitari

Gemenii sunt ușor bârfitori și cam cu două fețe. Chiar dacă la prima vedere par a fi de încredere, au o fire duală și fiecare dintre ei are o parte ascunsă pe care nu o dezvăluie lumii.

Rac

Viciu: amăgitori

Racii sunt amăgitori, deși par să fie paroliști. Au însă tendința să nu mai înapoieze lucrurile împrumutate de la vecini sau prieteni, deoarece se atașează foarte repede de ele, mai ales dacă sunt gratuite.

Leu

Viciu: narcisismul

Nativul Leu rămâne șocat atunci când cineva îndrăznește să îl contrazică, deoarece este obișnuit să fie vioara întâi oriunde. Cu toate acestea, nativul Leu insistă că este modest și crede și el asta.

Fecioară

Viciu: înșelatul

Fecioarele au puterea de a te face să crezi că atunci când te înșeală cu orice, au făcut-o pentru binele tău. De foarte multe ori, chiar și ele cred acest lucru.

Balanță

Viciu: lenea

Balanța face orice ca să amâne luarea de decizii, indiferent cât ar fi ele de simple. Le trebuie foarte mult timp pentru a acționa, iar de multe ori de vină este lenea.

Scorpion

Viciu: apetitul sexual ridicat

Scorpionul are privirea calmă și poate părea chiar inocentă, însă mintea lui este departe deja. Atât femeile, cât și bărbații au tendința să te dezbrace din priviri și te poți aștepta oricând de la ei la propuneri indecente.

Săgetător

Viciu: nestatornicia

Săgetătorul nu este niciodată satisfăcut și asta îl face să raționalizeze constant că are nevoie de altceva (sau altcineva) ca să fie totul perfect, dincolo de aparența lor fără cusur.

Capricorn

Viciu: însetați de ascensiunea socială și materialiști

Capricornii încearcă să se înconjoare numai cu oameni de succes, deoarece la asta aspiră și ei mereu. Unii reușesc, alții doar încearcă.

Vărsător

Viciu: superficialitatea

Definiția vărsătorilor pentru iubire poate fi echivalentă cu cea a afecțiunii unui copil de 3 ani pentru ursulețul său de plus, ceea ce îl ajută să plece fără regrete la prima adiere de vânt.

Pești

Vicii: drogurile și alcoolul

Peștii sunt visători convinși, iar atunci când rămân în pană de idei sunt predispuși să se inspire cu ajutorul unor vicii care pot fi reprezentate de alcool sau chiar și de droguri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...