Ce viață duce, de fapt, Mircea Badea. A recunoscut tot, lui Carmen Brumă nu-i va conveni deloc

Iancu Andreea 27.09.2021, 16:35
Ce viață duce, de fapt, Mircea Badea. A recunoscut tot, lui Carmen Brumă nu-i va conveni deloc

Mircea Badea este un bărbat admirabil din punct de vedere al fizicului său. Omul de televiziune a împlinit 47 de ani, însă această vârstă nu se remarcă și în privința modului în care arată. Prezentatorul de la Antena 3 este totuși destul de discret în privința aspectelor ce țin de viața sa privată, astfel că foarte rar face dezvăluiri. Recent însă, Mircea Badea a recunoscut ce viață duce, de fapt, în ciuda obiceiurilor cu care ne-a obișnuit partenera sa de viață, Carmen Brumă.

Mircea Badea a recunoscut ce viață duce, de fapt

Prezentatorul are o carieră de ani buni în televiziune, fiind apreciat nu doar pentru stilul său critic, ci și datorită formei fizice de invidiat pe care o afișează. Recent, în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3, Mircea Badea a recunoscut ce viață duce, de fapt, în ciuda faptului că mulți consideră că realizatorul emisiunii “În gura presei” pare să aibă o rutină extrem de sănătoasă, judecând după aspectul său fizic.

În interviul său pentru emisiunea „Punctul de întâlnire”, Mircea Badea a contrazis aceste idei, recunoscând că are chiar obiceiuri complet nesănătoase. Acesta nu mai merge la sală de multă vreme, doarme uneori extrem de puțin și chiar nu se asigură că mănâncă sănătos. Pe de altă parte, Carmen Brumă este extrem de disciplinată, încercând să reprezinte un exemplu pentru cei din jur.

Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea, eu sunt, care știţi are un stil de viață sănătos…Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos… Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen. Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață, a declarat Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea a recunoscut ce viață duce de fapt
Mircea Badea, alături de Carmen Brumă și de fiul lor

“Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință”

Iubitul lui Carmen Brumă a recunoscut chiar că nu are mereu un stil de viață sănătos, deși fizicul său arată exact contrariul. Mircea Badea a punctat faptul că uneori adoarme extrem de târziu, că mănâncă din benzinărie și că nu frecventează sala de forță.

Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut niște cantități respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță, a adăugat realizatorul de la Antena 3.