Ce vedetă a refuzat vehement să apară la Ferma: „Le-am zis să mă sune când au un format în care nu trebuie să mulg capre”

Iancu Andreea 29.10.2020, 18:36
Ce vedetă a refuzat vehement să apară la Ferma: „Le-am zis să mă sune când au un format în care nu trebuie să mulg capre”

Show-ul de la Pro TV ar fi putut avea în rândul concurenților o vedetă neașteptată. Totuși, aceasta a refuzat participarea la emisiune și chiar a mărturisit motivul pentru care nu a acceptat participarea.

Cine este vedeta care a refuzat participarea la Ferma

În cadrul seriei „A fost o Glumă”, de pe platforma de YouTube, comedianții Micutzu, Bordea, Dan Frînculescu si Radu Bucălae au făcut dezvăluiri în stilul lor caracteristic. Aceștia au dezbătut mai multe subiecte, printre care și emisiunile din România. Astfel, la întrebarea „Ce emisiune ați face pentru o televiziune din România.” Dan Frînculescu a făcut o dezvăluire inedită.

Comedianții au vorbit despre mai multe emisiuni care sunt transmise în prezent la noi, iar Ferma a fost cea despre care s-a discutat cel mai mult. Unul dintre participanți, comediantul Dan Frînculescu, a dezvăluit că a fost contactat de către echipa de la Pro TV pentru a participa la show. 

„Ce bine că nu m-am dus. M-au chemat la treaba asta. Mi s-a părut că e o glumă. Cică a fost și nu știu care. Am fost politicos și le-am zis să mă sune când au un format în care nu trebuie să mulg capre dacă se poate. Și mi-a zis că nu e vorba despre asta. Au zis: dar știi că o să ai expunere. Iar eu le-am zis: exact despre aia mi-e frică”, a mărturisit Frînculescu.

Dan Frînculescu a refuzat să participe la emisiunea Ferma, de la Pro TV
Dan Frînculescu a refuzat să participe la emisiunea Ferma, de la Pro TV

Ferma, o producție cu origini suedeze

Emisiunea care se bucură de succes la Pro TV este varianta românească a show-ului The Farm. Acesta din urmă își are originea într-o emisiune suedeză, cu același nume, creată în anul 2001 de Strix. În România, show-ul și-a făcut debutul în anul 2015, la Pro TV.

După ce a fost prezentată de Iulia Vântur în primele două sezoane, emisiunea a fost ulterior lăsată pe mâna actriței Monica Bârlădeanu. Totuși, sezoanele patru și cinci au fost prezentate de către Mihaela Rădulescu, cea care se află și în prezent la cârma emisiunii.

Show-ul presupune ca un grup de vedete să trăiască timp de trei luni într-o fermă. Rupți de realitate și de civilizație, dar mai ales de confort, fără acces la telefon, televizor sau internet și fără aparate electronice, concurenții au de înfruntat adevărate provocări. Marea luptă se dă pentru premiul cel mare, în valoarea de 50.000 de euro, dar și pentru titlul de Marele Fermier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...