Ce urmează pentru Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, după ce a participat la Vocea României: „Momente de neuitat!”

bogdan 27.09.2019, 16:44
Ce urmează pentru Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, după ce a participat la Vocea României: „Momente de neuitat!”

Și-a încercat norocul și bine a făcut! Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adi Minune, a urcat pe scena de la Vocea României, iar momentul artistic oferit a condus-o direct în echipa juratului Horia Brenciu. Fiica lui Minune le-a dezvăluit fanilor ce urmează pentru ea, după ce a reușit să treacă mai departe de audițiile pe nevăzute. Artista este în culmea fericirii!

Ce urmează pentru Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, după ce a participat la Vocea României

Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, este în culmea fericirii după ce și-a îndeplinit visul și a ajuns să cânte pe scena emisiunii Vocea României de la PRO TV.

Tânără a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați ai show-ului, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, și și-a ales mentorul care o va ajuta să se pregătească pentru următoarea etapă de la Vocea României.

Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu la Vocea României. Urmează momente de neuitat!
Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu la Vocea României

Recunoscătoare pentru experiența pe care o trăiește, Adriana le-a adresat fanilor un mesaj special în care le-a spus ce urmează pentru ea.

„Cu o simpla apasare de buton, mentorul si antrenorul meu, Horia Brenciu,  mi-a facut inima sa tresara de bucurie! Multumesc!
Fii cu ochii pe Voce! Urmeaza momente de neuitat!”, a scris Adriana Simionescu pe contul său de instagram.

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Bravo, Adriana! Felicitări, ai o voce foarte frumoasă!”

„Felicitări! Îți doresc tot ce e mai bun! Sunteți o familie atât de frumoasă și unită! Foarte frumos!”

„Mi s-a făcut pielea de găină, eu te-am mai ascultat, dar de data asta ai fost the best!”, așa sună o parte din mesajele primite de cântăreață.

În 2012, Julie Mayaya, eleva lui Horia Brenciu, a câștigat Vocea României. Aceasta a lansat de curând o nouă piesă
În 2012, Julie Mayaya, eleva lui Horia Brenciu, a câștigat Vocea României

Ce face acum Julie Mayaya, eleva lui Horia Brenciu, câștigătoarea Vocea României din 2012

Juratul Horia Brenciu are mână bună atunci când vine vorba de descoperirea talentelor muzicale. În urmă cu șapte ani, eleva acestuia, Julie Mayaya, a reușit să câștige marele premiu al emisiunii de la PRO TV.

În continuare, tânăra face ce-i place cel mai mult. Muzică. Recent, Julie a lansat o nouă piesă, iar Horia Brenciu a fost invitat de onoare la evenimentul acesteia. Momentul a fost marcat de juratul Vocea României pe o rețea de socializare.

 

„Ieri seara (n.r. joi, 26 septembrie), Julie și-a lansat piesa HATERS. Clubul a fost plin, concertul a fost tare, iar vocea ei sună mai bine ca niciodată! Cea pe care o vedeți nemiscata in fața scenei este mama ei. Închipuiți-va cat de mândra este ea și ce emoții are văzându-și fiica performând la acest nivel. Felicitări, Julie Mayaya!”, a notat Brenciu pe instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe