Ce urare i-a făcut Ion Țiriac lui Ilie Năstase de ziua lui de naștere. Fostul număr unul mondial a izbucnit imediat în râs

Badea Violeta 20.07.2021, 08:38
Ce urare i-a făcut Ion Țiriac lui Ilie Năstase de ziua lui de naștere. Fostul număr unul mondial a izbucnit imediat în râs

Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din lume, a mai bifat o aniversare, iar Ion Țiriac nu putea să treacă cu vederea evenimentul. Cu ocazia zile în care fostul mare campion a împlinit vârsta de 75 de ani, bunul său prieten l-a sunat pentru a-i transmite un mesaj. Iată ce urare i-a făcut Ion Țiriac lui Ilie Năstase de ziua lui de naștere. Fostul număr unul mondial a izbucnit imediat în râs!

Ce urare i-a făcut Ion Țiriac lui Ilie Năstase de ziua lui de naștere

Ilie Năstase a împlinit pe data de 19 iulie, vârsta de 75 de ani. Fostul lider mondial a primit o urare care l-a amuzat teribil din partea bunului său prieten, Ion Țiriac. Nasty, așa cum este cunoscut în lumea tenisului, a dezvăluit în exclusivitate pentru wowbiz.ro ce urare inedită i-a făcut Ion Țiriac.

„M-a sunat Țiriac de ziua mea și mi-a spus (râde).”, a spus Ilie Năstase, citat de sursa de mai sus.

Ce își mai poate dori Ilie Năstase de ziua lui? Fostul mare campion a avut o carieră impresionantă. A fost numărul unu mondial de două ori la tenis, în 1972 și 1973. A câștigat titluri importante: US Open în 1972 și Roland Garros în 1973. Mai mult decât atât, Ilie Năstase este primul jucător de tenis european care a câștigat peste un milion de dolari din premii.

Ce urare i-a facut Ion Tiriac lui Ilie Nastase de ziua lui de nastere
Ce urare i-a facut Ion Tiriac lui Ilie Nastase de ziua lui de nastere

Fostul număr unul mondial a izbucnit imediat în râs

Pe plan personal, Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori și s-a iubit cu foarte multe femei la viața lui, iar din aceste fapte au rezultat și mai mulți copii. După o viață plină, fostul mare campion spune că tot ceea ce își mai dorește este să aibă sănătate.

„Am petrecut aseară cu soția și cu câțiva prieteni. Acum mergem la Costinești să petrecem cu prietenii, acolo unde îmi sărbătoresc ziua de naștere de câțiva ani încoace, la invitația bunului meu prieten, Nicușor Năstase. Încerc să mă mențin prin sport.

Am făcut sport și contează. Mă tund mai scurt acum, că am tot avut părul lung, mi-am lăsat barbă. Mă mențin. Îmi doresc să am sănătate.”, a declarat Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...