Ce trebuie să ții pe birou ca să ai noroc de bani. Doar așa vei atrage bogăția

Stan Filon 03.11.2022, 18:27
Ce trebuie să ții pe birou ca să ai noroc de bani. Doar așa vei atrage bogăția

Puțini oameni știu ce trebuie să ții pe birou ca să ai noroc de bani. Experții în feng shui au venit cu precizări foarte importante. La locul de muncă, tensiunea se acumulează și de multe ori sunt discuții aprinse, unde se spun lucruri care mai târziu sunt regretate. Lucrurile se pot schimba în bine, dacă aveți pe birou anumite plante.

Ce trebuie să ții pe birou ca să ai noroc de bani

Fie că vorbim de biroul de acasă sau cel de la locul de muncă, este foarte bine să avem anumite plante pe care să le ținem aproape de noi, pentru ca lucrurile să ne meargă bine.

Unele plante ne ajută să rămânem calmi în situații tensionate și să luăm deciziile de care avem nevoie. Vedeți mai jos care sunt plantele care ne aduc liniștea și care ne ajută să câștigăm banii mult mai ușor.

Ce trebuie sa tii pe birou ca sa ai noroc de bani. Doar asa vei atrage bogatia
Ce trebuie sa tii pe birou ca sa ai noroc de bani. Doar asa vei atrage bogatia

Planta de jad

Experții în Feng Shui spun că planta de jad aduc bogăție și noroc. Aceste plante cu frunze rotunjite sunt cunoscute sub numele de planta japoneză a banilor și se spune că aduce prosperitate și succes financiar celui care o are în casă.

Bambusul norocos

Bambusul norocos nu este de fapt un bambus, ci o dracaena. Sunt cunoscute ca fiind plante care aduc bogăție, noroc, sănătate și pace în spațiul unde este amplasată. În plus, se întrețin foarte ușor, așa că oricine poate îngriji un bambus norocos.

Planta de bani

Planta de bani se pare că este nelipsită din casa oamenilor de afaceri, iar mulți au pus pe seama ei bogăția celor care o dețin. Plantele au o tulpină împletită și frunze bine rotunjite care chiar seamănă cu niște monede. Trebuie ținut în lumină solară medie sau în locuri parțial umbrite.

Crinul păcii

Crinul păcii este o plantă care aduce liniște în locuința sau biroul unde este amplasată. Aceste plante purifică aerul și îl împrospătează. În plus, planta face flori foarte frumoase, care își păstrează prospețimea pentru o perioadă lungă de timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...