Ce trebuie să mănânce fiul lui Mircea Badea în fiecare zi. Primește pachet la școală de la Carmen Brumă

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 11.02.2022, 08:38
Ce trebuie să mănânce fiul lui Mircea Badea în fiecare zi. Primește pachet la școală de la Carmen Brumă

Carmen Brumă este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează de ani buni și pe care îl aplică inclusiv acasă, în familia sa. Vedeta a dezvăluit recent cum arată pachetul pentru școală pe care trebuie să îl mănânce fiul său și al lui Mircea Badea zilnic. Carmen este extrem de atentă la alimentația micuțului.

Ce pachet trebuie să mănânce fiul lui Mircea Badea la școală. Carmen Brumă se ocupă zilnic să îl pregătească

Celebra Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, și-a dezvoltat în ultimii ani propria sa afacere, promovând un stil de viață sănătos, oferind suport celor care își doresc să slăbească ori să se mențină. De aceea, nici fiul lui Mircea Badea nu este scutit de această grijă pentru alimentație, motiv pentru care primește zilnic un pachet pregătit de mama sa, pe care trebuie să îl mănânce la școală.

Carmen Brumă a dezvăluit care este gustarea fiului său pentru școală, oferind rețeta preparatului pe internet. Aceasta este extrem de simplă, se prepară rapid, în câteva minute și conține câteva ingrediente, astfel încât cel mic să se poată bucura de o masă sățioasă și sănătoasă. Carmen obișnuiește să pregătească pentru fiul său tot felul de bunătăți pentru pachetul de școală, iar aceasta este una dintre cele mai simple rețete la care apelează.

Ce pachet pentru școală trebuie să mănânce fiul lui Mircea Badea zilnic
Carmen Brumă este o mămică extrem de atentă la nevoile fiului său

Rețetă gustare pentru școală

Carmen Brumă a împărtășit pe pagina sa de Instagram o rețetă simplă pentru pachetul de școală al celor mici. Astfel, vedeta a menționat că prepară gustarea folosind un amestec de 2 linguri de făină fără gluten, 3 linguri de urdă grasă, un ou, două linguri de zahăr brun, o linguriță de ulei, un vârf de lingură de praf de copt și un pliculeț de zahăr vanilat.

Pentru jumătate din compoziție a adăugat o linguriță de cacao și apoi a pus întregul amestec în forme speciale de brioșe. Tava a fost introdusă ulterior la cuptor, unde brioșele au stat la copt timp de 15 minute. Rețeta este într-adevăr extrem de simplă și cu siguranță foarte savuroasă.

Dezvăluiri din relația de cuplu. Cum au reușit Carmen Brumă și Mircea Badea să rămână împreună de atâția ani

De mai bine de două decenii, cei doi formează un cuplu extrem de sudat, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriți cu acte. Totuși, Carmen Brumă și Mircea Badea sunt o familie, având împreună un fiu, pe Vlăduț. Pentru că de-a lungul timpului au existat tot felul de presiuni ca aceștia să se căsătorească, aceștia au explicat care este motivul pentru care au ales să nu o facă.

Ambii susțin că nu cred în oficializarea unei relații prin căsătorie, lucrând constant la relația lor. Aceștia sunt extrem de deschiși și își oferă libertate în mod reciproc. De altfel, Carmen Brumă recunoștea că ea nu este o femeie posesivă, ba din contră, preferă să îi ofere spațiu partenerului de viață, acesta fiind secretul longevității din relația lor.

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb ‘Bună, unde ești?’. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai declarat Carmen Brumă.

Cuplul s-a cunoscut încă de pe vremea când erau colegi de emisiune, iar de atunci au ales să rămână împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...