Ce trebuie să faci în fiecare dimineață pentru a atrage norocul în casa ta. Gestul simplu pentru spor și bani

Anca Manolica 16.11.2022, 11:13
Ce trebuie să faci în fiecare dimineață pentru a atrage norocul în casa ta. Gestul simplu pentru spor și bani

Unele cercetări recente privind norocul susțin că acesta este doar un produs al gândurilor și al comportamentului nostru. Nu este ceva cu care ne naștem, ci o calitate pe care o putem dezvolta. Așadar, ține și de noi, într-o anumită măsură, să atragem norocul de partea noastră. Iar un mod de a încerca asta este să adoptăm regulile Feng Shui. Iată ce ar trebui să faci în fiecare dimineață pentru a atrage abundența.

Ce să faci în fiecare dimineață pentru a atrage norocul în casă

Feng Shui-ul este o filozofie chineză bazată pe gestionarea spațiului pentru a produce o influență pozitivă asupra oamenilor și este utilizată pe scară largă de către designeri. Aceasta susține că energiile bune pot umple casa de armonie, noroc și fericire și îi fac pe cei care locuiesc acolo mai fericiți și mai împliniți.

Pentru Feng Shui, există anumite obiceiuri care ne ajută să generăm armonie și să avem noroc în timpul zilei, așa că, dacă vrei ca locuința ta să fie plină de abundență și noroc, nu trebuie decât să urmezi aceste sfaturi și vei observa că în scurt timp energiile bune se vor întoarce în favoarea ta. În rândurile de mai jos îți vom spune cum să atragi abundența cu o acțiune simplă pe care ar trebui să o faci dimineața.

Ce să faci pentru a atrage abundența, conform Feng Shui

Unul dintre aspectele fundamentale ale Feng Shui este curățenia, deoarece se consideră că într-un mediu curat este mai ușor pentru energia bună să se răspândească. De aceea, această filozofie chineză recomandă ca în fiecare dimineață să ții ferestrele deschise cât mai mult posibil, pentru a elimina vibrațiile rele și a primi abundența.

Aerisește camera în fiecare dimineață pentru a atrage energiile bune
Aerisește camera în fiecare dimineață pentru a atrage energiile bune

Iată câteva dintre cheile pentru Feng Shui pe care ar trebui să le știi:

  • Casa mereu trebuie să se găsească în ordine și curățenie
  • Curățare profundă la schimbarea anotimpurilor, pentru a elimina energiile negative și a atrage energii noi și reînnoite
  • Folosirea de culori total relaxante
  • Încorporarea elementelor ale naturii: apă, pământ, foc, lemn și metal.
  • Lumina naturală este esențială în casă
  • Natura are un rol fundamental în casă
  • Purificare energetică cu tămâie
  • O bună ventilație pentru a purifica aerul și, mai ales, energiile.

Citește și: Ce trebuie să ții pe birou ca să ai noroc de bani. Doar așa vei atrage bogăția

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...