Ce trebuie să faci imediat dacă găsești sare în fața ușii. Ce înseamnă, de fapt

Andra Daoud 06.10.2022, 11:37
Ce trebuie să faci imediat dacă găsești sare în fața ușii. Ce înseamnă, de fapt

Fie că locuiți la casă sau la apartament, se poate întâmpla uneori să găsiți sare sau alte obiecte în fața ușii de la intrare. Chiar dacă la prima vedere nu pare să existe o explicație pentru ele, acestea pot avea semnificații pe care oricine trebuie să le cunoască. Ce este de făcut atunci când găsiți sare sau orice altceva în fața ușii.

Ce faci când găsești sare în fața ușii

Obiectele lăsate în fața ușii cuiva pot avea explicații care le dau fiori multora. Fie că este vorba despre sare, flori uscate, lumânări sau figurine, mulți sunt de părere că aceste lucruri lăsate în fața ușii pot fi semne ce indică vrăji. Cei care cred în astfel de activități oculte pot fi înspăimântați dacă găsesc sare sau orice fel de obiecte dubioase în fața ușii.

Pentru a nu fi atinși de energiile negative prezente în aceste obiecte, este recomandat să le îndepărtați cât mai repede din preajma locuinței. Apucați-le cu mâna stângă și puneți-le într-o pungă neagră, după care le duceți la gunoi sau le ardeți, pentru a vă asigura că un este niciun pericol. Stropiți cu apă sfințită locul în care le-ați găsit și tot restul casei.

Ce trebuie să faci imediat dacă găsești sare în fața ușii. Ce înseamnă, de fapt
Sarea lasata in fata usii poate indica unele activitati oculte

Obiectele lăsate în fața ușii pot indica și prezența hoților

Dacă găsiți obiecte în fața ușii nu trebuie să vă gândiți automat numai la blesteme, ci poate fi vorba despre ceva mult mai concret. Hoții obișnuiesc să opereze în acest fel, pentru a testa daca este cineva acasă. Astfel că pun sare sau orice altceva pe covorul din fața ușii și revin a doua zi pentru a vedea dacă mai este acolo.

Dacă mizeria nu a fost îndepărtată, este un semn că nu este nimeni acasă și că pot opera în voie. Pentru a nu deveni victima hoților atunci când sunteți plecați de acasă, specialiștii în securitate recomandă să vă luați măsuri de precauție. Becurile cu senzor și cele cu temporizator, care se aprind și se sting la anumite intervale de timp, îi pot descuraja pe hoți.

Tâlharii filează locuința înainte de a acționa, iar dacă văd lumini aprinse, vor concluziona că este cineva în casă. Camerele de supraveghere și sistemele de alarmă sunt o altă modalitate eficientă pentru a vă proteja locuința. Nu în ultimul rând, dacă plecați în concediu, încercați să fiți cât mai discreți, să nu dați multor persoane detalii legate de unde și cât timp veți fi plecați și evitați să postați pe rețelele sociale imagini din vacanță.

Urmăriți Impact.ro și pe