Ce trebuie să faci ca să ai mulţi bani. Mihai Voropchievici, despre lucrurile de aur pe care e necesar să le ştii

Badea Violeta 12.05.2022, 13:07
Ce trebuie să faci ca să ai mulţi bani. Mihai Voropchievici, despre lucrurile de aur pe care e necesar să le ştii

De regulă, persoanele care doresc să-și consolideze finanțele își reduc cheltuielile. Dar reducerea costurilor nu merge decât până la un punct. În plus, cu cât te abții mai mult de la cheltuieli, cu atât calitatea vieții tale are mai mult de suferit. Dacă vrei să îți crești veniturile lunare, trebuie să știi că există câteva reguli pe care e necesar să le respecți. Iată ce spune numerologul Mihai Voropchievici!

Cum poți avea mai mulți bani. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul miliardarilor

Vrei să ai mai mulți bani? Visezi la o viață de lux în fiecare zi, dar ți se pare greu să o ai? Ei bine, există tot felul de oportunități de a face exact asta dacă ești dispus să depui puțin efort.

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, ce trebuie să faci ca să-ți înmulțești finanțele. Potrivit acestuia, ar trebui să riști în primul rând. Specialistul a mai dezvăluit că soluția salvatoare ar putea să-ți apară și în vis și a dat chiar și un exemplu.

„În vis îţi vin nişte sfaturi, nişte călăuze. Unul s-a culcat gândindu-se că are nevoie de bani să facă nuntă cu unul dintre copii. Nu voia să se împrumute. A visat 6 numere. Şi a jucat la loto şi a câştigat.  Dacă în vis îţi apar numere, să le foloseşti.

Ca să faci bani, trebuie să rişti. Mulţi jucători de jocuri de noroc, au investit toată suma câştigată în altele. Fără să gândească că acele numere nu ies mereu. Din dorinţa de a face bani, poţi face greşeli fatale.

Întotdeauna, banii sunt doar o consecinţă. Nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa profitabilităţii. Banii sunt făcuţi să lucreze. Dacă nu circulă, nu-ţi aduc bogăţie.

Tot ce este nou şi şocant, este la căutare. Trebuie să fie ceva nou, care să atragă atenţia. Perseverenţa este o cheie a succesului”, a spus numerologul.

Ce studii are Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, în vârstă de 71 de ani, este o figură cunoscută deja telespectatorilor, deoarece acesta apare în cadrul a numeroase emisiuni TV.

Acesta a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. De altfel, specialistul a scris și cartea „Numerele, zodiile și sănătatea”.

În această lucrare, numerologul ne deslușește tainele unei științe străvechi, un domeniu care a preocupat și preocupă și în prezent mulți oameni. Pe plan personal, Mihai Voropchievici este căsătorit și are trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, conform vedeteblog.com.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...