Ce trădare. Nici familia nu ţine cu această concurentă de la Survivor 2021. Cine merită să câştige

Iancu Andreea 14.06.2021, 14:08

Lupta dintre Faimoși și Războinici este în toi, competiția Survivor România 2021 ajungând la un nivel de intensitate tot mai mare pe măsură ce se apropie finala. În timp ce noi alianțe se nasc între concurenți, apar și noi dispute. Între timp, acasă în România, familia stă cu sufletul la gură până la desemnarea celui care va fi câștigător al ediției Survivor de anul acesta. Printre rudele concurenților care urmăresc evoluția din Dominicană se află și sora Războinicei Maria Chițu, care a uimit cu o declarație recentă. Aceasta a dezvăluit ce concurentă de la Survivor 2021 ar putea să câștige premiul cel mare. Favorita sa este din echipa adversă.

Ce concurentă de la Survivor 2021 este favorită? Sora Mariei Chițu face dezvăluiri

Competiția din Republica Dominicană este una acerbă, concurenții celor două echipe, a Faimoșilor și a Războinicilor, confruntându-se pe trasee, în încercarea de a ajunge la marele premiu, în valoare de 250.000 de lei. În timp ce fanii își încurajează favoriții din fața micilor ecrane, rudele concurenților stau cu emoții pentru membrii familiei. Printre aceștia se numără și sora Mariei Chițu, care a făcut recent o dezvăluire incredibilă, despre o concurentă de la Survivor 2021. Se pare că sora sa nu este singura pe care o apreciază în competiție. În plus, aceasta a ales un favorit din rândul Faimoșilor, echipa adversă celei din care face parte sora sa.

Elena Marin merită să câștige Survivor România din echipa Faimoșilor. Elena mi se pare o persoană sinceră, judecată greșit, mai greșește, dar nu trebuie să fie perfectă și nu trebuie să judecăm așa repede, a afirmat, sora Mariei Chițu de la Războinici, conform Fanatik.

Ce concurentă de la Survivor 2021 nu are susținerea familiei sale
Cristina Chițu și sora sa

Care este părerea acesteia despre evoluția surorii sale

Sora mai mică a Mariei Chițu a mărturisit că este mândră de Războinică, aceasta reușind să îi surprindă pe apropiați cu parcursul său la Survivor.

Am rămas cu toții plăcut surprinși când i-am văzut performanța, trebuie să spun că nu mă așteptam. Însă știam că este foarte determinată când își pune în cap ceva, a mai spus sora Mariei Chițu de la Războinici, conform sursei citate.

Pe de altă parte, sora Mariei a vorbit despre conflictul apărut ca din senin între Maria și Albert, cel alături de care Războinica petrecea timpul.

Comportamentul lui Albert e foarte greșit și nejustificat, s-a întors foarte repede împotriva Mariei uitând tot ce a făcut ea pentru el, câte jigniri a încasat pentru că a ales să îi țină partea. Albert este un om care nu apreciază ajutorul altei persoane așa cum ar trebui, un om care uită cine i-a fost alături și întoarce povestea cum dorește el, un am nesincer, a mai spus sora Mariei.