Ce trădare! Cătălin Măruţă pleacă la Antena 1? A fost prins cu un producător de la postul rival al Pro TV-ului

Badea Violeta 15.11.2021, 13:41

Cătălin Măruță are emisiune la Pro TV de aproape 14 ani. Recent, prezentatorul TV a fost surprins de paparazzi cu un producător de la postul rival. Oare se pregătește o nouă lovitură pe piața media din România?

Cătălin Măruţă, întâlnire de taină cu un producător de la postul rival al Pro TV-ului

Cătălin Măruță a fost surprins de paparazii celor de la Cancan în timp ce lua masa cu un producător de la postul rival al Pro TV-ului. Este vorba despre Ana Maria Vladislav. Cei doi se cunosc de pe vremea când ea era reporter al postului din Pache Protopopescu.

Între timp, Ana Maria Vladislav s-a mutat la Antena 1 și a devenit unul dintre producătorii emisiunii X Factor. Acum, toată lumea se întreabă dacă nu cumva cei doi au pus la cale un plan de colaborare.

De altfel, soțul Andrei a mai primit oferte extrem de avantajoase, dar a ales să rămână fidel Pro TV-ului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de data aceasta. În cadrul podcastului realizat de Mihai Petre și soția sa, Andra a dezvăluit că parteneru ei de viață a primit o ofertă salarială colosală pentru a lucra la un alt post de televiziune.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a povestit cântăreața.

Catalin Maruta si Ana Vladislav
Catalin Maruta si Ana Vladislav

Ce declara Ana Vladislav la finalul colaborării cu Pro TV

Ana Vladislav a plecat de la Pro TV, după 13 ani la postul de televiziune. Reporterul trustului din Pache Protopopescu a părăsit televiziunea pentru Antena 1. Ana Vladislav a devenit unul dintre producătorii emisiunii X Factor. Iată ce a declarat la finalul colaborării cu Pro TV.

„Pe unii îi sperie noile începuturi, mie însă îmi plac la nebunie! După 13 ani de televiziune într-o echipă minunată, am luat-o de la capăt cu noi colegi care încet, încet îmi devin și ei prieteni.

Mă simt bine aici, pentru că mereu mi s-a spus că am acel ceva, cred că acel factor X se numește…”, asta spunea Ana Vladislav la finalul colaborării cu trustul din Pache Protopopescu.

Urmăriți Impact.ro și pe