Ce sumă de bani câștigă Alexia Eram pe lună. Fiica Andreei Esca e mai bogată decât iubitul ei

Badea Violeta 22.06.2022, 08:39

Alexia Eram este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. Fiica Andreei Esca se poate lăuda cu multe colaborări cu branduri foarte importante, până în acest moment, dar și cu multe proiecte pe rol. Încă de la o vârstă fragedă, vedeta a depus eforturi uriașe pentru a-și câștiga proprii bani, astfel încât să nu depindă de părinții săi. Iată suma incredibilă pe care o încasează lunar iubita lui Mario Fresh!

Câți bani câștigă lunar Alexia Eram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este extrem de ambițioasă şi, de regulă, ce îşi propune realizează. În vârstă de doar 21 de ani, tânăra se poate mândri deja cu o serie de realizări importante. Iubita lui Mario Fresh nu a profitat de notorietatea mamei sale pentru a-și crea un nume, ci a depus nenumărate eforturi pentru a avea tot ceea ce își dorește.

Aceasta a îmbinat studiile cu munca, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Devenită influencer pe rețelele sociale, Alexia Eram a ajuns să încheie contracte cu nenumărate branduri celebre, astfel că veniturile sale au fost rotunjite. Mai mult, ea oferă servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice, domeniu conectat la activitatea pe care o prestează în mediul online.

Fiica Andreei Esca are propria companie, Margot Production, pe care a înființat-o în urmă cu doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării, așa că nu este de mirare că tânăra îl depășește uneori chiar și pe Mario Fresh la capitolul financiar.

Alexia Eram
Alexia Eram

Câți bani a încasat în anul 2021

Potrivit declarației de la ANAF, Alexia Eram a obținut, anul trecut, o cifră de afaceri de 900.000 de lei, iar conform bilanțului financiar lunar se poate mândri cu venituri care depășesc suma de 8.000 de euro. În schimb, Mario Fresh a avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în anul 2021.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram.

Urmăriți Impact.ro și pe