Ce studii are Mihai Petre, câştigătorul „Asia Express”. E neaşteptat ce meserie trebuia să aibă, de fapt

Nicu Stan 01.12.2021, 10:27
Ce studii are Mihai Petre, câştigătorul „Asia Express”. E neaşteptat ce meserie trebuia să aibă, de fapt

S-a aflat ce studii are Mihai Petre, câştigătorul showului TV de la Antena 1- „Asia Express”. Este total neaşteptat ce meserie trebuia să aibă, de fapt, cel care într-un final a ieșit dansator profesionist, coregraf, actor și un îndrăgit om de televiziune. În plus, Mihai Petre și Elwira, soția lui, sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon ”Asia Express”.

S-a aflat ce studii are, de fapt, Mihai Petre, câştigătorul „Asia Express”. Ce ar fi trebuit să muncească celebrul dansator

Mihai Petre este un cunoscut dansator, un cunoscut coregraf, însă puțini dintre români știu ce studii și câte clase are.

Mihai Petre a devenit cunoscut în urma apariției în emisiunea ”Dansez pentru Tine” de la Pro TV, după care a fost jurat, ani de zile, în celebra emisiune Românii au talent.

Elwira si Mihai Petre au castigat sezonul 4 al Asia Express
Elwira si Mihai Petre au castigat sezonul 4 al Asia Express

Când a început Mihai Petre să practice dansul

Soțul Elwirei Petre este dansator profesionist, instructor de dans, precum și actor de televiziune. Vedeta TV s-a îndrăgostit de dans încă de la vârsta de 8 ani, când s-a înscris la dans sportiv, la insistențele mamei lui.

Înainte de a se înscrie la dans sportiv, Mihai Petre făcea karate. La vârsta de 14 ani, Mihai Petre era campion național la dans sportiv.

Ce pregătire are Mihai Petre

Puțini știu, însă Mihai Petre a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA. După facultate, coregraful a devenit și arbitru al Federației Mondiale de Dans Sportiv.

De asemenea, Mihai Petre și Elwira Duda s-au cunoscut în anul 2001, aceasta devenindu-i parteneră de dans. Apoi, după ce au devenit campioni naționali la secțiunea Standard și la secțiunea Latino-Americană, cei doi au hotărât să devină un cuplu. Astfel, în anul 2008, Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit, iar acum au împreună două fetițe minunate.

Mihai Petre are propria academie de dans

O altă reușită în cariera lui Mihai Petre este inaugurarea Academiei de Dans Mihai Petre, care a avut loc în anul 2012. De la acel moment, Mihai Petre și soția sa se ocupă de cursuri de dans pentru cei care vor să se inițieze în această artă.

Elwira și Mihai Petre au făcut o serie de declarații după ce au câștigat showul ”Asia Express”, respectiv premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Când au aflat că sunt prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul lui David, au început să plângă strângându-se în brațe. Momentul a fost unul plin de emoție.

Cine s-a clasat pe locul doi la Asia Express

Pe locul doi s-a clasat echipa formată din Emi și Cuza. Estera și Lidia Buble au stat cu sufletul la gură să vadă care echipă este finalista showului TV. Astfel, cele două surori s-au bucurat foarte mult când au văzut că prima echipă care ajunge la Irina Fodor este Mihai Petre și soția sa.

Urmăriți Impact.ro și pe