Ce studii are Jador. Mulți au rămas uimiți, când au aflat că asta este de fapt meseria lui de bază

S-au aflat detalii despre ce studii are artistul Jador. Fostul concurent de la Puterea Dragostei surprinde și la acest capitol. De curând acesta a trăit o experiență nu tocmai plăcută, la malul mării, când a luat bătaie de la câțiva indivizi. Momentele din urmă cu câteva săptămâni l-au avut în centrul atenției și pe Mario Fresh, dar și pe Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV. Cei doi se aflau și ei de față când a fost atacat Jador.

Ce studii are Jador. Mulți au rămas uimiți, când au aflat că asta este de fapt meseria lui de bază

Jador este unul dintre cei mai la modă artiști. La ora actuală câștigă sume impresionante de bani, având foarte mulți fani care îi urmăresc videoclipurile lansate pe YouTube. Artistul de manele are încasări record în fiecare lună, dar mulți nu s-ar aștepta ca acesta să se fi preocupat foarte tare de educație.

Însă, în realitate, cântărețul care a participat și în emisiunea Puterea Dragostei, de pe Kanal D, a acordat o atenție cu totul specială educației sale. A avut grijă să nu neglijeze deloc acest capitol al vieții sale. De aceea, studiile au ocupat un loc important în dezvoltarea sa personală. Cu câțiva ani în urmă, artistul de manele foarte în vogă se lăuda prietenilor în mediul online cu diplomele pe care le-a obținut.

Ce studii are Jador. Mulți au rămas uimiți, când au aflat că asta este de fapt meseria lui de bază

A ieșit la iveală ce studii are cântărețul Jador, de la Puterea Dragostei

Jador se numește Remus Ionuț Dumutrescu, în buletin, și este originar din Bacău. Artistul manelist este absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale. În plus, Jador este și masterand la această specializare, pentru că a ales să își prelungească studiile. Cu câțiva ani în urmă le-a arătat prietenilor din mediul online diploma lui de licență și mărturisea că are de gând să meargă mai departe cu masterul.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, spunea Jador cu doi ani în urmă, pe rețelele sociale.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, mai mărturisea Jador, înainte de-a deveni celebru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI