Ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe Youtube

Ioana Bucur 18.10.2021, 21:31

A apărut parcă din neant, însă se bucură de un succes la care mulți tineri artiști pot doar să viseze. Aproape un milion de persoane o urmăresc pe rețelele de social media, iar piesele ei devin hituri, numele ei ajungând lună de lună în trendingul de pe Youtube. Ceea ce puțini știu este că artista are o cu totul altă meserie la bază. Ce studii are Georgiana Lobonț?

Muzica i-a fost prima dragoste, dar a avut și un plan de rezervă. Ce studii are Georgiana Lobonț: „Nu este ușor”

Tânără, talentată și în topul preferințelor românilor, Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Născută în Gherla, județul Cluj, interpreta în vârstă de 27 de ani și-a descoperit marea iubire când avea doar patru ani, odată cu participarea la celebrul „Tip Top Mini Top”.

Lansarea ei oficială a venit în 2005, la emisiunea „Tezaur Folcloric”. Cinci ani mai târziu, scotea pe piață primul său album de muzică populară, „Mi-o spus frunza fagului”. La fiecare pas, a fost susținută și încurajată de părinți, și ei mari iubitori de muzică populară.

Doar că, în 2016, artista a luat o decizie ce ar fi putut să își schimbe total viața. Pentru cei care se întreabă ce studii are Georgiana Lobonț, răspunsul este unul neașteptat.

În 2016, interpreta devine student al Facultății de Drept din Cluj. Tot atunci se căsătorește cu Rareș Ciciovan, alături de care are doi copii minunaţi.

„Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii.

Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult”, povestea artista în cadrul unui interviu mai vechi.

Ce studii are Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț

Venituri din Youtube

Piesele Georgianei Lobonț ajung aproape lună de lună în trendingul de pe Youtube. Potrivit unor date publicate e Social Blade, ea ar câștiga până la 390 de dolari, pe zi, pentru un video.

„Suntem pe LOCUL 1 ‼️
Fericire, împlinire, satisfacție, recunoștință, mulțumire…multe sentimente frumoase trăiesc acum…
Într-adevăr, aceste tendințe sunt trecătoare dar nu ai cum să nu te bucuri când ai astfel de reușite…
Vreau să vă spun că sunt mândră că această piesă este cântată alături de Adrian Peste, fiul lui Florin Peste, un băiat tânăr cu o voce superbă, talentat și priceput la tot ce înseamnă muzică, producție muzicală, video…tot la pachet. Își merită locul și mă bucur că l-ați primit așa frumos. Am citit multe comentarii la adresa lui în care îl apreciați. Merită susținut de noi pentru că știe să transmită foarte bine ce cântă și se simte că-i place.
Îi mulțumesc lui Florin Peste Records pentru acest minunat cântec. Când l-am ascultat la final, înainte să vi-l prezentăm, ne-au dat lacrimile…am simțit ceva în această melodie…am crezut în ea iar voi ne-ați întărit convingerile că ce este frumos, melodios, cuminte și natural, vă place poate chiar mai mult decât credeam.
Vă mulțumim!”, a scris artista, pe Facebook, la începutul lunii octombrie.