Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău. Ce-i drept, la câți bani produce, nu este nevoită urmeze și o meserie în domeniu

Daria Petrescu 23.02.2020, 19:20
Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău. Ce-i drept, la câți bani produce, nu este nevoită urmeze și o meserie în domeniu

Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare românești. Are 29 de ani și este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran, cu mii de fani. Artista reușește să ridice lumea în picioare atunci când cântă la diverse evenimente din țară, însă puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, vedeta.

Vlăduța Lupău ar fi putut fi un medic veterinar renumit

Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj, iar acum își dorește să devină mama cât mai curând.
Vlăduța Maria Lupău a mărturisit că a urmat cursurile unei facultăți pe care mai mulți membrii din familie au terminat-o de-a lungul timpului. Mai exact, cântăreața de muzică populară a învățat la Facultatea de Medicină Veterinară.

Vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile doctorale în același domeniu, la Cluj-Napoca.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău într-un interviu pentru cluju.ro.

Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj
Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.  A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară, potrivit sursei menționate.

Cum a ajuns Vlăduța Lupău pe culmile succesului

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, a spus Vlăduța Lupău.

 

Urmăriți Impact.ro și pe