Ce studii are, de fapt, Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați români

Daria Petrescu 21.11.2021, 12:02
Ce studii are, de fapt, Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați români

Victoraș Micula are 26 de ani și este fiul unuia dintre cei mai bogați români. Tânărul este moștenitorul imperiului  “Frutti Fresh” și unul dintre cei mai controversați oameni, având probleme cu legea de nenumărate ori. Acesta are o fetiță cu fosta iubită, care s-a născut în anul 2018, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o altă tânără. Puțini sunt însă, cei care știu, ce studii, are de fapt, afaceristul. Ce studii are, de fapt, Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați români

Ce studii are, de fapt, Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați români

Afacerile i-au mers din plin, însă a fost implicat în mai multe scandaluri, chiar și cu persoane cunoscute din showbiz. Asta nu l-a împiedicat să iasă în continuare în evidență, fiind cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase.

Atunci când vine vorba de studii, Victoraș nu a reuși să facă mare lucru, mai ales după episodul în care a fost dat afară de la examenul de Bacalaureat, în 2014 și astfel nu a mai putut absolvi.

În anul 2014, absolvent al Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a eșuat la examenul maturității, fiind și dat afară, la sesiunea de toamnă, din cauză că a copiat. De atunci, nu se știe încă dacă Victor s-a mai înscris la Bac, dar cu toate acestea și-a putut continua viața extravagantă, scrie bihorstiri.ro.

Visează să studieze în Suedia

În urmă cu ceva timp, acesta mărturisea că își dorește să urmeze o facultate în Suedia, însă, acest lucru nu s-a întâmplat încă și asta pentru că pentru înscriere, el avea nevoie de diploma de Bacalaureat.

Victoraș Micula este cunoscut drept mare “consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, tânărul a fost surprins în timp ce-și cumpăra un telefon în valoare de 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru petrecerile fabuloase pe care le-a organizat de-alungul timpului.  A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă aproximativ trei ani.

Dosar penal pentru Voctoraș Micula

Parchetul Oradea a făcut publice acuzaţiile pentru care l-au trimis în judecată, pentru a doua oară în câteva luni, pe milionarul orădean Victor Micula. Actul de acuzare dezvăluie, printre altele, că Micula jr. a tras cu o armă de asalt, din amuzament, pe un pod din oraş.

Potrivit rechizitoriului trimis în faţa instanţei în luna mai 2021 de procuroarea Gabriela Antohi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, ancheta în caz a început în primăvara anului 2019.

Totul a pornit după ce  pe reţelele de socializare  a apărut o înregistrare în care Victor Micula apare participând la o cursă ilegală de maşini pe străzile Oradiei.  El era însoțit de mai mulți tineri și făceau drifturi prin intersecţii, gonind cu 220 km/h pe centura oraşulu. La un moment dat,  Micula a fost văzut trăgând  cu o armă de asalt, pe un pod, potrivit adevărul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe