Ce studii are, de fapt, Tudor Șișu de la trupa ”La Familia”

Daria Petrescu, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 09:06
Ce studii are, de fapt, Tudor Șișu de la trupa ”La Familia”

Tudor Șișu a făcut parte din trupa „La Familia”, cu care a avut un succes neașteptat în urmă cu ceva ani. În cele din urmă, membrii trupei s-au despărțit, iar Tudor a revenit în 2017 cu o piesă în colaborare cu Puya, fostul coleg de trupă. Tudor Sișu are 44 de ani, iar aproape 6 ani i-a petrecut în închisoare, fiind arestat pentru consum de droguri.

Ce studii are, de fapt, Tudor Șișu de la trupa ”La Familia”

Tudor Sișu s-a născut în 1977 și nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Locuia cu mama lui, pe care însă, o vedea destul de rar, pentru că lucra până noaptea târziu. Artistul a renunțat devreme la școală și și-a petrecut viața pe străzi, în adolescență. A început să compună și și-a concentrat atenția doar pe cariera muzicală.

În anul 2000 a lansat primul album solo

În anul 1996 îl cunoaște pe Puya, cu ajutorul lui Tataee de la BUG Mafia. Astfel, Tudor și Puya înființează trupa La Familia. Primul său album solo l-a lansat în 2000 și se numește ,,Strada mea”. A urmat piesa ,,Spune-mi ce vrei” în colaborare cu Negrutzu de la 3SE. În anul 2010, formează alături de Cedry2k, Dragonu’ AK47 și Pacha Man, trupa Haarp Cord.

Tudor Sișu și Puya

După 11 ani, în anul 2017, Tudor Sișu și Puya au mai scos un album La Familia, revenind în forță pe scena muzicală. „Codul bunelor maniere” a fost lansat în data de 9 iunie 2017 și a avut un secces spectaculos. Piesa a fost lansată în cadrul concertului aniversar, când trupa a împlinit 20 de ani de la lansare.  Atunci, cântărețul Puya declară că numele albumului a fost ideea lui Sișu.

Tudor Sișu, arestat pentru deținere de droguri

În anul 2003, Sișu a fost arestat pentru consum de droguri și condamnat la trei ani de închisoare. În 2005 a fost eliberat condiționat, iar după 6 luni a fost din nou arestat pentru deținere de droguri. Artistul a fost atunci condamnat la patru ani de închisoare. Tudor Sișu a fost liber pe 29 mai 2012. În toată această perioadă agitate din viața lui, interpretul a scos trei albume solo şi a avut colaborări cu alţi rapperi români.

Artistul a mai mărturisit că în închisoare s-a apropiat de Dumnezeu și a dezvoltat o relație divină care l-a ajutat să depășească acele momente și i-a dat putere să creadă în el.

Despre viața în penitenciar

„Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă.  Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări”, a spus Tudor Sișu în cadrul unei emisiuni, potrivit Spynews.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, în 2013, Tudor Sișu a mărturisit că nu a putut compune în penitenciar și a explicat și motivul.

„Da, eu nu scriu acolo. Te rupi total de ce-i afară. Când am ieşit, mi-a luat vreo patru săptămâni să mă reconectez, să încep să simt sensul lucrurilor. Acolo eşti cu 30 de oameni într-o cameră şi atunci nu poţi să te desfăşori, te inhibă”, a spus acesta în 2013.

 

Urmăriți Impact.ro și pe