Ce studii are, de fapt, Andreea Marin. Foarte puțină lume cunoaște aceste aspecte din viața vedetei

Daria Petrescu 16.02.2020, 10:12
Ce studii are, de fapt, Andreea Marin. Foarte puțină lume cunoaște aceste aspecte din viața vedetei

Andreea Marin a devenit cunoscută în urmă cu 20 de ani, la Tvr. Aceasta a prezentat mai mulți ani emisiunea Surprize, surprize. A devenit astfel una dintre cele mai îndrăgite vedete tv. Însă, puțini sunt cei care știu ce studii are fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și care a fost de fapt prima ei dragoste.

Aspecte mai puțin știute din viață Andreei Marin

După ce și-a finalizat studiile liceale, Andreea Marin a urmat Facultatea de Informatică. In același timp, ea a avut prima apartie pe micile ecrane la TVR Iași, lucru ce a motivat-o să urmeze și alte cursuri decât cele ale facultății sale.

Andreea a început să studieze cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate. Acestea, în cadrul Thompson Foundation și University of South California, scrie cancan.ro.

Andreea Marin, una dintre cele mai longevive aparitii de pe micul ecran

Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”. De asemenea, este coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR. A obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.

Andreea Marin a fost moderator/director de program al emisiunii „Prețuiește viața”. Emisiunea a fost difuzată în fiecare duminică seara la TVR 1 (20 octombrie 2013 cu pauză în anii 2014 și 2015. A revenind din 27 martie 2016 până în septembrie 2016). Acum emisiunea este transmisă de postul de radio Itsy Bitsy.

Este purtător de cuvânt și imagine Garnier – L’Oreal, Cartier (bijuterii și accesorii), Procter Gamble – Head & Shoulders.

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu sunt impreuna de 3 ani
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu sunt impreuna de 3 ani

A fost timp de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR. Are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator la Televiziunea Națională Română, începând ca moderator la TVR Iași, la vârsta de 19 ani.

Timp de doi ani consecutiv a fost reporter special al TVR la ceremonia acordării premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998/1999).

Realizator al emisiunii radio “Zâmbește, cineva te iubește” – 2 ore live. Invitați: personalități de prim rang din diverse domenii, axată pe reality, probleme sociale, muzică, umor, evenimente.

Începând cu anul 2008 este director editorial al Revistei „Business Woman Magazine”. Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

Viața personală a Andreei Marin

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk. Barbatul este un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. Cei doi au divortat.

Urmăriți Impact.ro și pe