EXCLUSIV

Ce spune o fostă dansatoare de la „Surprize, Surprize”, despre Andreea Marin: „Au fost foarte multe lucruri” EXCLUSIV

Andreea Archip 06.07.2022, 18:17

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observatorului de la 17.00, și-a făcut debutul pe micul ecran sub bagheta Andreei Marin, la celebra emisiune „Surprize, Surprize”. Vedeta Antenei 1 a acordat un interviu pentru impact.ro și a spus că îi este recunoscătoare fostei prezentatoare TV pentru cei 3 ani în care au lucrat împreună, deși, la acea vreme, ea era o puștoaică de doar 16 ani.

Cum a ajuns Olivia Păunescu la „Surprize, Surprize”

Olivia Păunescu a ajuns în colimatorul Andreei Marin în urma unui casting, care a avut ca scop găsirea unor dansatoare pentru baletul emisiunii „Surprize, Surprize”.

„Aveam 16 ani, sora mea avea 15 ani pe vremea aceea și eram, pentru prima dată, la mare, plecate împreună cu o colegă din liceu. Am văzut un anunț în ziar și mi-am sunat părinții să vină să ne ia acasă, pentru că eu și sora mea ne doream să ajungem la castingul pentru baletul emisiunii Surprize, Surprize.

Întâmplarea face că am ajuns acolo și erau foarte multe fete. Nu știu exact ce a văzut Andreea la noi, dar eu și sora mea am fost singurele care am rămas. A fost excepțional. De aceea spun că sunt convinsă că așa a trebuit să fie”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Olivia Păunescu.

Ce spune o fosta dansatoare de la Surprize, Surprize, despre Andreea Marin
Olivia Paunescu, alaturi de sora ei (stanga) si de Andreea Marin (dreapta)

Olivia Păunescu a lucrat 3 ani cu Andreea Marin

Fascinată de mirajul televiziunii și de faptul că lucrează cu o vedetă de calibru, cum este Andreea Marin, Olivia a fost foarte atentă la detalii, pentru a reuși să facă o impresie bună, știut fiind faptul că Andreea Marin este perfecționistă.

„Cred că vreo 3 ani am lucrat împreună. Munca alături de Andreea este inspirație, este o lecție pentru oamenii din jur, cum face un om să se ocupe de atât de multe lucruri. 20 de ani mai târziu, pot să spun că experiența pe care am avut-o acolo m-a ajutat foarte mult.

Rigurozitatea Andreei, seriozitatea ei, cum tratează lucrurile, au fost foarte multe lucruri, pe care le-am învățat de la ea, mică fiind atunci și fără experiență. Îi sunt foarte recunoscătoare Andreei Marin”, a povestit, pentru Impact.ro, știrista.

Olivia Păunescu prezintă de 10 ani știri la Antenă

Ulterior, Olivia Păunescu a ajuns într-o redacție de știri, i-a plăcut și a rămas în domeniu. Ea a prezentat 6 ani Observatorul de dimineață, după care, timp de 3 ani a fost la pupitrul Observatorului de prânz, iar acum prezintă știrile în intervalul orar 17.00-18.00. Pe plan personal, Olivia este fericită, ea împlinind în septembrie 3 ani de la căsătorie.

„Nu s-a schimbat în niciun fel viața noastră de când ne-am căsătorit. Eram de mulți ani împreună și atunci lucrurile au evoluat frumos. Sunt foarte mulțumită, fericită, împăcată, echilibrată și cumva echilibrul pe care îl am în viața personală mă ajută foarte mult în viața profesională”, spune Olivia.

Vedeta Antenei 1 își dorește o familie numeroasă, însă nu știe dacă va reuși acest lucru. „Da, ne dorim copii, trebuie să găsim momentul potrivit și până la urmă se întâmplă când o să vrea Dumnezeu pentru noi. Dacă mă întrebi, vreau 5 copii, îți dai seama că nu mai am timp să-i fac”, a precizat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe