Ce spune mama Alexandrei Stan despre participarea artistei la Survivor. „Stau numai cu pastile”

Iancu Andreea 01.02.2021, 09:06

Emoții puternice pentru mama Alexandrei Stan, care trăiește cu sufletul la gură evoluția fiicei sale în competiția Survivor România. Fiecare ediție a concursului o face pe Daniela Stan să simtă bătăi intense de inimă și se roagă permanent pentru artistă la fiecare probă pe care o are de depășit.

Mama Alexandrei Stan: „Stau numai cu pastile”

Competiția Survivor România ține în tensiune nu doar telespectatorii, care deja și-au format preferințe pentru concurenți. Rudele celor ce au acceptat provocarea din Republica Dominicană trec prin emoții cumplite. Mama Alexandrei Stan a mărturisit pentru Kanal D că inima îi bate foarte tare de fiecare dată când fiica sa participă la probele din concurs. Survivor este nu doar dificil de trăit, ci și de privit, mai cu seamă dacă al tău copil se află în dificultate.

Pentru a depăși problemele care ar putea să apară în timpul concursului, Daniela Stan a dezvăluit că i-a dat mai multe sfaturi fiicei sale. Înainte de aventura de la mii de kilometri de casă, mama Alexandrei Stan a purtat mai multe discuții cu artista, în care o sfătuia să comunice cât mai bine fiecare emoție pe care o va trăi în competiție pentru a se putea exterioriza. Dorul de casă și depășirea propriilor limite sunt extrem de dificile, mai cu seamă când nu ai oamenii dragi alături.

Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează. De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea, a spus mama Alexandrei Stan la Kanal D.

Alexandra, marcată de emoțiile competiției
Alexandra, marcată de emoțiile competiției

Frica de înălțime a Alexandrei, moștenită de la mamă

Mulți concurenți din Dominicană au ales această competiție pentru a-și depăși propriile limite și pentru a demonstra tărie de caracter. Deloc simplu să trăiești cu anumite frici, concursul Survivor te provoacă să treci peste ele și să dai totul pentru a câștiga. Una dintre temerile cele mai mari ale Alexandrei Stan este frica de înălțime. Mama sa a povestit că Faimoasa o moștenește în această privință.

Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau și plecau iar până seara la șapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roșii și cartofi prăjiți.

De înălțime are într-adevăr frică și mă moștenește pe mine, eu am frica asta de înălțime. Ea în subconștientul ei știa că vor fi probe din acestea, cu înălțime, dar a dorit să își depășească fricile. De aceeea se exteriorizează așa, țipă, a povestit mama cântăreței.

Urmăriți Impact.ro și pe