EXCLUSIV

Ce spune Irina Loghin despre o posibilă revenire pe scenă. Artista va împlini sâmbătă 82 de ani. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 18.02.2022, 18:22
Ce spune Irina Loghin despre o posibilă revenire pe scenă. Artista va împlini sâmbătă 82 de ani. EXCLUSIV

La împlinirea a 82 de ani, Irina Loghin spune că nu va face excese de ziua sa, pe care o va marca alături de familie și cei dragi ei. „Nu știu dacă și când voi reveni pe scenă. Doar Dumnezeu știe asta!”

Irina Loghin, despre o posibilă revenire pe scenă. Artista face sâmbătă 82 de ani

Irina Loghin, cea mai îndrăgită solistă de muzică populară a momentului, alături de la fel de celebra Maria Ciobanu, spune că nu va profita prea mult de ziua sa de naștere.

Sâmbătă, 19 februarie, artista împlinește 82 de ani, iar singura ei dorință a fost pe cât de personală, pe atât de succintă: „Să-mi dea Dumnezeu sănătate! De fapt, să ne dea nouă, tuturor!”.

Irina Loghin a incantat multe generatii de romani cu talentul ei artistic
Irina Loghin a incantat multe generatii de romani cu talentul ei artistic

Aniversare în familie

Artista care va împlini la anul șase decenii de la debutul ei pe marea scenă a cântecului popular afirmă că nu va face prea multe excepții de ziua ei de naștere.

„Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare. Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a declarat ea pentru impact.ro.

Irina Loghin așteaptă multe felicitări

Iar dorința sa cea mai mare a fost legată de starea sa de sănătate: „Să fim sănătoși cu toții!”.

Irina Loghin admite însă că se așteaptă să primească de ziua ei de naștere multe telefoane de felicitare din partea celor apropiați familiei, dar și a fanilor, care obișnuiesc de multe ori să-și felicite artista preferată în asemenea momente aniversare.

Aleargă prin parcuri

Pe de altă parte, chestionată în ce măsură își va schimba în weekend programul unei zile normale din viața sa, Irina Loghin a lăsat să se înțeleagă că nu crede că se va întâmpla asta.

Ea obișnuiește, și la această vârstă, să facă în fiecare dimineață multă mișcare, fie alergând prin parcuri, fie pur și simplu mergând, mai încet sau mai repede, după cum îi permite starea sa de sănătate.

Irina Loghin promovează mișcarea

Ea se numără printre vedetele care încurajează permanent ideea de mișcare în aer liber, obișnuid să facă de foarte multe ori propaganda în favoarea genului sportiv de a-ți trăi viața.

 „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, sună de cele mai multe ori mesajul Irinei Loghin pe acest subiect cu care nu puțin dintre conaționalii săi nu rezonează.

Fără carne de porc în alimentație

Pe de altă parte, e de așteptat ca nici meniul de la masa festivă cu familia să nu fie schimbat, Irina Loghin eliminând de ceva vreme carnea de porc din alimentația sa și preferând în special carnea de pește, din care s-a obișnuit să prepare inclusiv sărmăluțe sau diverse salate. Ea mai face uneori diverse concesii preparatelor ce conțin carne de pui, în special piept.

Irina Loghin a mai adăugat pentru impact.ro că așteaptă și calmarea situației actuale legate de pandemia de COVID-19 pentru a vedea în ce măsură mai poate urca pe scenă pentru a se reîntâlni cu fanii săi de pretutindeni.

Nu știe când va reveni pe scenă

„Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a conchis ea.

Îndrăgita artistă a interpretat sute de melodii din folclor în îndelungata sa carieră, alcătuind peste ani cupluri de neuitat cu regretații Benone Sinulescu și Ion Dolănescu, iar în ultima perioadă alături de mai tânărul ei partener, Fuego.

Urmăriți Impact.ro și pe