Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul fiicei sale. Mesajul pe care l-a primit de la Poliție

Madlen Moraru 28.05.2020, 14:39
Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul fiicei sale. Mesajul pe care l-a primit de la Poliție

Ioniță de la Clejani a oferit detalii nebănuite, legate de cel despre care s-a spus că ar fi iubitul Margheritei. Fiica lui a fost implicată într-un accident rutier, cu doar câteva zile în urmă. Poliția anchetează în prezent cazul și a fost stabilit că tânără consumase substanțe interzise, după care s-a urcat la volanul mașinii sale. De asemenea, bruneta de 28 de ani le-a spus anchetatorilor că se întorcea de la o petrecere când a provocat accidentul din trafic.

Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul fiicei sale

Ioniță de la Clejani a avut o reacție neașteptată, legată de scandalurile iscate de fiica lui. „Margherita nu consumă droguri și nu are iubit”, și-a început cunoscutul interpret pledoaria din fața camerelor de filmat. Disperat din pricina întâmplărilor din ultimele zile, părintele brunetei de 28 de ani a apărut în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena 1.

Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volan, weekendul trecut și odată cu izbucnirea acestui scandal, au ieșit la iveală mai multe detalii. Se pare că în ultima vreme tânăra se preocupase mai mult de o linie vestimentară pe care avea în plan să o lanseze. De aceea, ar fi apelat la un specialist, un designer pe care l-a contactat și cu care s-a și întâlnit.

Ulterior au apărut informații că aceștia ar avea o relație, dar și că bărbatul ar face parte din grupul nepotrivit cu care s-a anturat Margherita. Cunoscutul lăurar a dat detalii incredibile despre toate acestea. Totul în ciuda faptului că a fost avertizat de către polițiști să nu mai facă declarații publice, legate de cazul fiicei lui. La rândul ei, nici Viorica de la Clejani nu a văzut cu ochi buni relația fiicei sale cu respectivul tânăr.

Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul fiicei sale
Ioniță de la Clejani a făcut declarații incredibile despre situația fiicei lui, dar și legate de tânărul despre care s-a zis că i-ar fi iubit

Mesajul pe care l-a primit de la Poliție

„Povestea asta este și pentru mine halucinantă, în sensul că acest băiat, acum două săptămâni, a contactat-o pe Margherita, s-a prezentat ca un stilist, designer, știind că Margherita o să lanseze o colecție de haine și că vrea să se adreseze tineretului. Acum două săptămâni l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, am vorbit cu el, s-a prezentat ca un designer care a făcut haine pentru nu știu ce firme… i-am zis: «Mă, ia arată-mi, desenează puțin să văd cum desenezi tu o haină». Partea asta de designer, ăsta a fost motivul legăturii cu Marga. Vreau să vă menționez, băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei. Vă spun asta și pentru că am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Nu este iubitul ei. Eu vă spun ce am auzit. E vorba de două săptămâni de când noi îl cunoaștem pe acest tip. (…) Eu mi-am crescut copiii cu credință în Dumnezeu. Sunt niște copii sinceri. Poliția m-a chemat și mi-a spus: Terminați cu declarațiile, pentru că cercetăm acest caz.”, a povestit Ioniță de la Clejani, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Dan Capatos a prezentat o ipoteză șocantă legată de tânărul despre care s-a presupus că este iubitul Margheritei. Acesta se numește Theodor și ar fi un consumator de droguri, fiind cunoscut că acesta și-ar prepara cocktail-uri foarte puternice din stupefiante.

„Ioniță sunt convins că era sigur când ne spunea că a luat Marga pastile de slăbit. N-a luat pastile de slăbit. A luat acest cocktail făcut de băiatul ăsta. A făcut și el tot ce a făcut pentru copiii lui’, a susținut Dan Capatos.

Urmăriți Impact.ro și pe