Ce spune Gigi Becali despre permisul luat de poliţie în a doua zi de Paşte. Ce viteză avea, de fapt

Ana Ionescu 04.05.2021, 16:57
Ce spune Gigi Becali despre permisul luat de poliţie în a doua zi de Paşte. Ce viteză avea, de fapt

Gigi Becali a rămas fără permisul de conducere chiar în a doua zi de Paşte. Omul de afaceri a fost prins de poliţie conducând cu 106 kilometri la oră într-o localitate din Argeș.

Ce spune Gigi Becali despre permisul luat de poliţie în a doua zi de Paşte. Ce viteză, avea, de fapt

În stilu-i caracteristic, patronul FCSB a explicat cum a avut loc această întamplare. El a explicat ca mergea spre înmormântarea preotului care a murit chiar în timp ce oficia slujba de Înviere. A mărturisit că a depăşit viteza legală cu doar 3 kilometri în plus şi va contesta decizia poliţiştilor în instanţă. El a primit şi o amendă de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

„În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul…Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică”, a spus Gigi Becali.

Este dispus să dea examen ca să îşi recupereze mai repede permisul

Omul de afaceri a mărturisit că nu vrea să stea prea mult fără să conducă, de aceea este dispus să dea un examen pentru a-şi recupera mai repede permisul de conducere.

„Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, a mai spus Becali.

„Ştiţi de ce nu are filmarea şi de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, susţine omul de afaceri.

Comunicatul poliţiei despre sancţiunea aplicată lui Gigi Becali

Poliţia a emis un comunicat în care a explicat împrejurările în care omul de afaceri Gigi Becali a fost sancţionat.

”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI