Ce spune Gheorghe Hagi despre Ianis după jocul dezastruos cu Norvegia. „Acolo îți cade istoria în cap”

Marian Cărăvan 13.10.2020, 11:39
Ce spune Gheorghe Hagi despre Ianis după jocul dezastruos cu Norvegia. „Acolo îți cade istoria în cap”

Ianis Hagi a fost titular în meciul de la Oslo, contra Norvegiei, din Liga Națiunilor. „Tricolorii” au fost umiliți în Norvegia, fiind învinși categoric, cu 4-0. Gheorghe Hagi a sărit în apărarea fiului său, dar și-a construit pledoaria pe altceva decât echipa națională.

Ce spune Gheorghe Hagi despre Ianis după jocul dezastruos cu Norvegia

Gheorghe Hagi este în totală opoziție cu contestatarii echipei naționale și ai selecționerului Mirel Rădoi, după înfrângerile din nordul continentului, 1-2 cu Islanda și 0-4 cu Norvegia. A sărit în apărarea fiului său, folosit timp de 64 de minute în dezastrul de la Oslo. Numai că nu a vorbit deloc despre jocul lui Ianis, ci a scos în evidență echipa de club la care joacă acum fiul său. „Acolo îți cade istoria în cap!”, a spus printre altele Gheorghe Hagi. Nimic despre echipa națională, umilită de nordici.

„Eu am sunat să vă vorbesc despre Rangers și despre ce club mare e. Este un club unde ajung numai jucători mari. Acolo nu poate să joace un fotbalist care e mic. Trebuie să existe mai mult respect din partea românilor față de un club precum Rangers. E un club mare, chiar dacă a fost în liga a patra.

Nu e ușor să joci la Rangers. Este un club atât de mare, cu atât de mari pretenții din punct de vedere personalității. Acolo, dacă nu ai personalitate și nu ești jucător mare nu poți să joci! Te apasă istoria! Îți cade în cap! Vine peste tine! Dacă nu poți să reziști presiunii, nici măcar nu ajungi la ei în casă! Rangers este un club din Vest, nu din Est. Acolo este fotbalul mare! Acolo aș vrea să fie mai mulți fotbaliști români”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Ce spune Gheorghe Hagi despre Ianis după jocul dezastruos cu Norvegia. „Acolo îți cade istoria în cap”
Ce spune Gheorghe Hagi despre Ianis după jocul dezastruos cu Norvegia. „Acolo îți cade istoria în cap”

Ce a spus Ianis Hagi după înfrângerea rușinoasă de la Oslo, din Liga Națiunilor

Spre deosebire de meciul de la Reykjavik, unde l-a trimis în teren abia din minutul 46, la Oslo selecționerul Mirel Rădoi a preferat să înceapă meciul din Liga Națiunilor cu Ianis Hagi titular. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a fost înlocuit în minutul 64 cu Alexandru Mitriță.

După umilința de la Oslo, Ianis Hagi a avut o declarație neașteptată, țintind direct spre selecționerul Mirel Rădoi.

„Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer. Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic. Îți pierzi energia, suflul și poți să scoți doar un fault. Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie din acest motiv”, a declarat Ianis Hagi, după umilința din Norvegia.

Ianis Hagi, care va împlini 22 de ani la 22 octombrie, are 21 de meciuri jucate pentru Rangers în toate competițiile, cu 4 goluri și 7 pase decisive.

Până să se întoarcă la echipa de club, Ianis Hagi se pregătește pentru următorul meci al „tricolorilor”, care va fi pe 14 octombrie, de la ora 21:45, la Ploiești, contra Austriei.

Urmăriți Impact.ro și pe