Ce spune felul în care scrii despre tine. Ce înseamnă dacă scrisul tău este unul drept: eşti o persoană raţională

Ana Anitoiu 11.06.2021, 16:26
Ce spune felul în care scrii despre tine. Ce înseamnă dacă scrisul tău este unul drept: eşti o persoană raţională

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce spune felul în care scrii despre tine. Dacă scrisul tău este drept, una dintre semnificații este că ești o persoană rațională. Iată ce arată unele particularități din caligrafia ta cu privire la personalitatea pe care o ai.

Felul în care scrii este legat de caracterul tău

Mihai Voropchievici susține că felul în care scrii este legat de caracterul tău. În caligrafia unor persoane se observă că literele sunt înclinate spre dreapta, în timp ce alții scriu înclinat spre stânga sau drept. Acestea nu sunt singurele particularități cu semnificații ascunse.

“Eu scriu numai de mână, doar cu majuscule, pentru că am primit o urecheală în urmă cu 52 de ani că trebuia să mă fac medic deoarece numai farmacistul înțelege ce scriu eu. Și atunci m-a determinat să scriu ca să înțeleagă și cel cu o clasă, cu două, cu patru sau cu patru licențe”, a spus Mihai Voropchievici la emisiunea ” Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Ce spune felul in care scrii despre tine Ce inseamna daca scrisul tau este unul drept
O persoana scriind de mana

Ce spune felul în care scrii despre tine

Conform numerologului, dacă obișnuiești să scrii cu majuscule înseamnă că vrei să ieși în evidență, dar și să te faci înțeles. Pentru tine contează foarte mult ce cred ceilalți despre tine și despre ce ai scris. Pe de altă parte, dacă scrii cu litere mici, înseamnă că ești o persoană caracterizată de multă bunătate și determinare, dar și că ești mai degrabă o fire introvertită.

Dacă scrii drept, ești o persoană rațională și nu prea ai treabă cu emoțiile. Însă, dacă scrii cu litere înclinate spre dreapta, înseamnă că ești un om sensibil, iubitor, prietenos, dar și impulsiv. Familia și prietenii sunt cei mai importanți pentru tine. Dacă scrii spre stânga, înseamnă că ești o fire introvertită și retrasă. Literele legate una de alta indică faptul că acționezi logic și gândești foarte mult înainte să faci alegeri, iar dacă nu sunt legate între ele, cel mai probabil te remarci prin inteligență și intuitivitate.

Particularități ale caligrafiei cu semnificații ascunse

De asemenea, potrivit numerologului Mihai Voropchievici, dacă scrii cu litere îngroșate înseamnă că ai sentimente puternice, trăiești evenimentele la intensitate maximă și tinzi să dai dovadă de impulsivitate. În schimb, dacă scrii foarte subțire înseamnă că treci foarte ușor peste ceea ce se întâmplă în viața ta și că nu ești o persoană foarte sentimentală.

În cazul în care faci o buclă mare la litera L semnifică faptul că ai multe speranțe și visuri pentru viitor. Dacă această buclă este aproape inexistentă poate însemna că visurile tale au fost năruite și că nu îți mai faci alte speranțe.

Și felul în care scrii litera T te dă de gol. Dacă îi faci o buclă înseamnă că ești sensibil la criticele celor din jur. Dacă nu îi faci o buclă – asta arată mai degrabă că ești un angajat ideal, disciplinat și foarte sigur pe propria persoană. Similar, felul în care scrii litera Y poate spune lucruri despre tine. Dacă este subțire, îți alegi prietenii cu foarte mare atenție. Dacă îi faci o buclă mai mare, ai un cerc larg de prieteni. Dacă obișnuiești să îl notezi lăbărțat, îți place să călătorești, iar dacă îl notezi scurt, înseamnă că preferi să stai acasă și că nu te atrag aventurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI