Ce spune Elena Gatcin despre Andra după ce i-a dat Golden Buzz la Românii au talent. Cătălin Măruță, fără cuvinte

Ioana Bucur 09.04.2021, 19:19

A fost una dintre cele mai mari suprize ale acestui sezon. Ce spune Elena Gatcin despre Andra după ce i-a dat Golden Buzz la Românii au talent. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte când a auzit mărturisirea concurentei.

Ce spune Elena Gatcin despre Andra după ce i-a dat Golden Buzz la Românii au talent

Elena Gatcin a fost furtuna la care nu se aștepta nimeni. Tăcută, foarte emoționată, concurenta părea copleșită de tot ce se întâmpla în jurul ei, înainte de a urca pe scena show-ului de la PRO TV. Însă orice ezitare a dispărut, în momentul în care s-a așezat la pian și a început să cânte. Momentul ei s-a terminat în aplauze, iar Andra a decis că talentul trebuie răsplătit cu un bilet direct în semifinala concursului. Chiar și acum, Elena recunoaște că este cuprinsă de emoții când își aduce aminte de acele clipe.

„Și acum am emoții când îmi amintesc, a fost superb. Când am început să cânt, s-a făcut o liniște mortală, nu m-am așteptat. Mai cânt vara la restaurante, mai facem un ban în plus și acumulăm experiență. Cam așa facem vara, plus concerte sau spectacole, o fac cu mare drag.
Mama a rupt o bucățică din sufletul ei ca eu să fac o școală, cineva i-a spus să o facă pentru că nu va regreta. M-a sunat a doua zi și a început să plângă, i-am zis să nu o facă. Timp de 5 ani se trezea la cu noaptea în cap, venea să mă pregătească de școală, 40 de km, și apoi se ducea la muncă. Pentru mine, mami este tot, chiar dacă nu îi mulțumesc suficient de des”, a mărturisit Elena Gatcin, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Concurenta a povestit că într-o perioadă a vieții, ca să se poată întreține, avea trei locuri de muncă: „Am predat și muzică la Chișinău, cât am făcut Conservatorul. Aveam trei locuri de muncă atunci, am vrut să am banii mei, să fiu profesoară. Îmi plac copiii foarte multă, am răbdare cu ei chiar dacă unii se mai urca pe bănci, pe catedră”.

Juraţii de la Românii au talent, în lacrimi. Elena Gatcin i-a dat gata
Elena Gatcin, la Românii au talent

Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte când a auzit ce spune Elena Gatcin despre Andra după ce i-a dat Golden Buzz la Românii au talent. Cântă dumnezeiește, a făcut liniște în sală de la prima notă. Cu toate astea, ea a mărturisit că nu se aștepta nicio clipă să fie atât de apreciată de juriu.

„Pentru finală nu voi cânta o piesă doar de drag, am ales în repertoriu piese care se resimt. Nu pot să vă spun, dar știu ce piese ar putea merge, e secret încă. Vreau să îi transmit multe mulțimiri Andrei pentru ce a făcut, piesa a intrat în camerele inimii sale și ea a simțit mesajul pe care l-am transmis. Mă bucur că a apăsat acel buton, nu mă așteptam. A fost un moment euforic”, a mai spus Elena Gatcin.

Elena Gatcin, un fenomen pe scena Românii au talent

Elena Gatcin este muzician, pianist și solist. Talentul i-a fost descoperit de la grădiniță, când educatoarea a sfătuit-o pe mama ei să o înscrie la liceul de muzică din Chișinău, adică la 40 de kilometri de localitatea în care ele stăteau la acea vreme. „E foarte greu pentru un părinte să dai un copil de cinci ani la o școală și să vii, în fiecare zi, 40 de kilometri, în fiecare dimineață, să îi împletești cosițele, să o trimiți la ore și apoi să pleci înapoi la muncă. Mama mea a făcut asta, zilnic, timp de patru sau cinci ani. Îi mulțumescu pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru mine”, a explicat Elena. Doar două persoane știau că femeia urma să apară în fața juraților: mama sa și fiul ei, Alexandru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...