Ce spune despre Meghan Markle persoana care i-a fost alături 31 de ani. Încă o lovitură pentru ducesă

Ce spune despre Meghan Markle persoana care i-a fost alături 31 de ani

Odată cu noua căsătorie și alăturarea în familia regală britanică, Meghan a decis că trebuie să-și facă prieteni noi, influenți, potriviți pentru noul ei rang regal. Astfel că a uitat complet de persoanele care i-au fost alături ani la rând și s-a descotorisit de aceștia fără să stea o clipă pe gânduri.

Ce spune despre Meghan Markle persoana care i-a fost alături 31 de ani

Este și cazul lui Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan din perioada petrecută în Canada, fiind cea care a ajutat-o zile întregi să plănuiască nunta cu Prinţul Harry. Însă după o dispută cu un influencer de culoare pe Instagram, prietenia acesteia cu Meghan a eșuat, realizând că nu mai poate să fie asociată cu ea.

Este ceva perfect normal pentur Meghan să dea cu piciorul prietenilor vechi, fiindcă nu mai au nimic în comun, din punctul ei de vedere și nu mai au aceleași interese și preocupări. Asta s-a întâmplat și cu o prietenă din copilăria ei, Ninaky Priddy, alături de care apare în mai multe fotografii din copilărie, fiindcă se știau de la vârsta de doi ani.

Ce spune despre Meghan Markle persoana care i-a fost alături 31 de ani

Ce spune despre Meghan Markle persoana care i-a fost alături 31 de ani

Chiar dacă au fost cele mai bune prietene timp de 31 de ani, Meghan nu a avut remușcări când a renunțat la această prietenie. Atunci când aveau 15 ani, cele două au mers într-o excursie în Europa, când Meghan s-a pozat în faţa porţilor palatului Buckingham, visând la o viață de prințesă.

“Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”, a declarat Ninaky, care nu a fost invitată la nunta acesteia și nici n-a mai fost asociată cu Meghan încă din anul 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI