Ce spune Delia despre sezonul 8 iUmor. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Diana Radu 14.02.2020, 14:08
Ce spune Delia despre sezonul 8 iUmor. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Cel mai așteptat show de comedie de pe Antena 1, iUmor, revine pe micile ecrane pe 22 februarie cu un nou sezon plin de surprize. Filmările pentru audiții au avut loc deja, iar Delia, unul dintre jurații de la iUmor a dezvăluit câteva detalii nebănuite din culisele emisiunii.

Ce spune Delia despre sezonul 8 iUmor: ”iUmor este acest copil problemă”

Sezonul cu numărul 8 iUmor va avea premierea sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Tot atunci fanii își dau întâlnire și cu Delia, Cheloo și Bendeac, care vor juriza în aceeași formulă ca și până acum momentele concurenților din noul sezon. Jurații au avut deja ocazia de a se întâlni cu concurenții în audiții și de a fi impresionați de momentele pregătite de aceștia, așa că unii dintre ei au povestit deja cu ce impresie au rămas.

delia, iumor, sezonul 8
Ce spune Delia despre sezonul 8 iUmor: ”iUmor este acest copil problemă”

Delia, care se află la masa juriului iUmor de opt sezoane, a dezvăluit câteva detalii din culisele show-ului. Delia a spus că se anunță un sezon problematic și a explicat și de ce: ”iUmor este acest copil problemă, cu jurați problemă, cu prezentatori problemă, cu concurenți problemă. Este o problemă mare peste tot, dar acesta este farmecul nostru. Nimeni nu s-a schimbat, nici colegii mei de la masa juriului, doar au trecut niște ani peste noi. În rest suntem exact la fel!”.

Mihai Bendeac a fost cel mai darnic cu concurenții: „Ai ceva ce nu aș putea să văd decât pe scena asta. Cred că ai făcut o treabă excelentă”. Delia s-a declarat cucerită de o concurentă: „M-am îndrăgostit de numărul pe care l-ați pregătit!”. Chiar și Cheloo a fost impresionat în prima săptămână de filmări: „Ne bucurăm că ați venit pe această scenă umilă a umorului românesc”. Concurenții au de ce să se teamă pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, care are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă pe scena iUmor, va fi și acum la îndemâna juraților.

Telespectatorii vor putea vedea noii concurenți care i-au cucerit deja pe jurați pe data de 22 februarie, ora 20:00 la Antena 1. De asemenea, aceștia își pot vota favoriții care au obținut deja minimum două ”Thumbs up” de la jurați, cu ajutorul aplicației gratuite iUmor. Startul voturilor se va da în timpul primei ediții din sezonul 8 și se va termina a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI