Ce spune CTP despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi echipa de la Rai Uno: „Fraților, să ne ducem peste ei!”

Stan Filon 14.12.2021, 18:30
Ce spune CTP despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi echipa de la Rai Uno: „Fraților, să ne ducem peste ei!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în stilul său caracteristic incidentul provocat de senatoarea Diana Șoșoacă, care a chemat poliția după ce o jurnalistă italiană de la Rai Uno a depășit cele 3 întrebări la care senatoarea s-a încumentat să răspundă. A urmat un scandal monstru, în urma căruia soțul senatoarei s-a ales cu două plângeri penale: de la jurnalista italiană, dar și de la unul dintre polițiștii solicitați chiar de Diana Șoșoacă. Ambii îl acuză de bărbat de agresiune fizică.

CTP a comentat scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni

Conflictul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni ține prima pagină a ziarelor, de la izbucnirea sa. Incidentul halucinant și greu de înțeles a ajuns și în atenția jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a comentat ironic pe o rețea de socializare.

„Fraților, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăștia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Șoșoacă! Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe. Normal că atunci când aia care țipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor și ea i-a băgat pumnu în gură. Și acu se plânge că a mușcat-o Silviu de mână.

CTP a comentat scandalul dintre Diana Sosoaca si jurnalistii italieni
CTP a comentat scandalul dintre Diana Sosoaca si jurnalistii italieni

„Astea sunt antrenate la karate”

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat așezându-se în fața ușii încuiate, pe care a reușit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliției. Nu trebuie să vă mire că italianca, deși e cam 50% din doamna senator, a lovit-o grav cu mâna și cu piciorul, astea sunt antrenate la karate, mai ceva ca judecătorul Danileț. Și a mai și zis că grotescu crește înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obișnuim cu el. Grotească ești tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalțone!

Și, iacătă, frați români, că vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră! În seara asta, spuneți-le la toți, să ieșim și să ne ducem peste ei, la Justiție, la minister, și la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu!”, – a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă va fi cercetată de Parchetul General după incidentele scandaloase petrecute în cabinetul ei de avocatură. Jurnaliștii italieni o acuză de lipsire de libertate si vătămare corporală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...