EXCLUSIV

Ce spune Codrin Ștefănescu, „locotenentul” din politică al lui Liviu Dragnea, despre divorțul fiului acestuia. Cum reacționează „șeful”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 23.08.2022, 19:12
Ce spune Codrin Ștefănescu, „locotenentul” din politică al lui Liviu Dragnea, despre divorțul fiului acestuia. Cum reacționează „șeful”. EXCLUSIV

Codrin Ștefănescu, principalul colaborator al lui Liviu Dragnea de ani buni, susține că nu e la curent cu multe dintre lucrurile care fac parte din viața particulară a fostului său șef de partid. Liderul „Alianței pentru Patrie” a precizat pentru IMPACT.RO că habar nu avea că băiatul cel mare al lui Liviu Dragnea a divorțat.

Codrin Ștefănescu, despre divorțul fiului lui Liviu Dragnea

„Habar nu aveam că traversează un asemenea moment. E prima dată când aflu! În general, nu citesc presa mondenă, fiindcă pe mine unul nu mă interesează așa ceva! Nici măcar când eu devin personaj în diverse materiale de acest tip, nici măcar atunci nu sunt atras de așa ceva! Pe de altă parte, Liviu Dragnea nu se plânge pe seama unor asemenea subiecte și nu le discută cu cei din jurul său! Nici măcar cu mine!”, a precizat Codrin Ștefănescu pentru IMPACT.RO pe tema divorțului lui Ștefan Valentin Dragnea.

Presa centrală a anunțat recent că Gina, nora lui Liviu Dragnea, a divorțat de cel care i-a fost soț din 2018 încoace. Aceasta a declarat pentru cancan.ro că ea și Ștefan Valentin nu mai formează un cuplu din această primăvară, dar a evitat să folosească termenul de divorț. „Nu mai formăm un cuplu”, s-a mărginit ea să declare pentru sursa amintită, adăgând că cele două familii au înțeles situația apărută între cei doi tineri, continuând „să-i susțină”.

Fostă finalistă a celebrului concurs de frumusețe „Miss Universe România”, Gina Alexandru Dragnea, fostă Tătulescu nu a dorit să ofere nici precizarea dacă și-a reluat sau nu numele de fată, în cazul în care invocatul divorț s-ar fi produs deja. Ea a mai indicat pentru cancan.ro că ea și Ștefan Valentin ar fi rămas în „relații bune”, că cei doi continuă „să comunice și să se ajute reciproc atunci când este cazul”.

Ce spune Codrin Ștefănescu, „locotenentul” din politică al lui Liviu Dragnea, despre divorțul fiului acestuia. Cum reacționează „șeful”. EXCLUSIV
Ștefan Valentin, Gina, Irina Tănase și Liviu Dragnea, pe vremea când fericirea era la cote maxime în familia lor

„Genul acesta de hotărâri sunt foarte greu de luat”

La rândul său, Codrin Ștefănescu adaugă că e foarte greu să te implicit într-o poveste atât de sensibilă, cum este cea a unui divorț.

„Genul acesta de hotărâri sunt foarte greu de luat. Și după mine ele trebuie luate doar de către cei în cauză. Îmi amintesc că și eu am trecut prin asemenea momente și am decis să nu ascult de sfatul nimănui. Aveam vreo doi prieteni care au încercat să mă facă să-mi schimb părerea, dar fără succes. Culmea e că amândoi trecuseră prin aceeași poveste de divorț prin care urma să trec și eu! Nu regret decizia luată atunci!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

El este de părere că fostul său șef de partid nu s-a amestecat în viața fiului său, chiar dacă eventual a fost la curent cu desfășurarea lucrurilor.

„Așa cum îl cunosc eu pe Liviu Dragnea, nu cred că s-a amestecat în povestea asta! Și nu se va amesteca nici pe viitor. Chiar dacă ca părinte nu poți să nu fii implicat când e vorba despre copilul tău! Dar genul ăsta de decizii aparțin celor implicați și te transformă, mai repede sau mai încet, în adult!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea are doi copii din fosta căsătorie cu Bombonica Prodana, alături de care a trăit 27 de ani, între 1988 și 2015, pe Ștefan Valentin și pe Alexandra.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe